Albert Heijn app in België.

Albert Heijn-app nu ook beschikbaar in België

Belgische bezoekers van de Albert Heijn hebben nu ook de beschikking over de app. De Albert Heijn-app is nu beschikbaar in de Belgische App Store.

De app van Albert Heijn bestaat al ruim tien jaar. In het najaar van 2009 werd de eerste Appie-app uitgebracht. En terwijl er inmiddels in België tientallen vestigingen van de supermarktketen zijn, ontbrak de app nog altijd in de Belgische App Store. Daar is nu verandering in gekomen, want de Albert Heijn-app is in België te downloaden. Tegelijkertijd is Albert Heijn ook gestart met thuisbezorging.

Albert Heijn app nu ook in België

De app is gratis beschikbaar en het gaat om dezelfde app als die in de Nederlandse App Store staat. Je vindt er het complete assortiment van de supermarkt, maakt een boodschappenlijstje en bekijkt welke producten in de aanbieding zijn. Ook vind je er heel veel recepten om inspiratie mee op te doen. Voor Nederlandse gebruikers die op vakantie zijn in België en graag bij de Albert Heijn boodschappen doen, komt de app ook goed van pas. In de app zie je precies wat er zoal verkrijgbaar is.

Albert Heijn app met bonus en meer.

Belgische klanten vinden in de app ook hun digitale bonuskaart. Wat helaas nog niet mogelijk is, is het scannen van boodschappen in de winkel en het sparen van digitale koopzegels. Naar verwachting wordt dit later wel toegevoegd.

In totaal heeft de supermarkt 52 vestigingen in België. In de regio Antwerpen kunnen klanten nu ook hun producten laten thuisbezorgen. Daar kan je ook de Albert Heijn-app voor gebruiken, maar het kan ook via de website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2020, 9:35
Bron Bron Albert Heijn
Via Via Emerce
Categorie Apps
Onderwerpen albert heijn, belgische apps

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.