Bewaar je AirPods in een muts of trui

Verstop de AirPods in je muts of in een trui. Het luxemerk Stone Island heeft kledingstukken met opbergvakjes voor je AirPods, al is dat verre van praktisch.

AirPods in muts

Als je een setje AirPods hebt bemachtigd, wil je dat misschien ook aan iedereen laten zien. Het Italiaanse kledingmerk Stone Island heeft daar iets op gevonden: truien en mutsen waar je je AirPods in kunt opbergen.

AirPods-truien en muts

Je hangt de AirPods in je muts, als je ze even niet nodig hebt. Dat voorkomt dat de kleine oortjes zomaar zoek raken tussen je sleutels en andere rommel in je broekzak. Op dezelfde wijze kun je de AirPods in je trui hangen. Nadeel is natuurlijk wel dat je ze nu niet meer kunt opladen in het doosje. En je loopt ook het risico dat je ze samen met je andere kleding in de wasmachine stopt.

Uiteraard hoef je niet te investeren in een nieuwe, AirPods-vriendelijke garderobe. Wellicht kan je je oma zover krijgen om voor de winter nog een soortgelijke muts of trui te breien.

AirPods Stone Island

Stone Island heeft ook een trui waarbij je de AirPods in de knoopsgaten van je trui hangt, maar dat vonden we op de iCulture-redactie een minder goed idee. We hebben het geprobeerd, maar het zag er echt niet uit.

AirPods Stone Island

Omdat Stone Island een favoriet merk van Drake is, kunnen we hem wellicht binnenkort een fashion statement zien maken met deze kleding in een Apple Music-reclamespotje. Voor gewone mensen gaat het waarschijnlijk toch net iets te ver, zeker als je het prijskaartje van dit luxemerk ziet. Een shirt met schuin geplaatste AirPods-vakjes kost $370, een shirt met verticale vakjes gaat je $303 kosten en voor de muts ben je $115 kwijt.

Vergeet niet dat je ook nog een set AirPods nodig hebt van 179 euro. Bij A-Mac (APR) zijn ze goed op voorraad!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.