AirPano City Book

AirPano City Book nu gratis te downloaden via Apple Store-app

AirPano City Book laat je met luchtpanorama's en 360-graden-weergaves een andere kant van steden zien. Als je deze app nog niet eerder gedownload had, kun je hem nu gratis installeren via de Apple Store-app. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

AirPano City BookApple heeft weer een nieuwe app onder de aandacht gebracht via haar gratis Apple Store-app (link). Behalve het doen van aankopen in de online Apple Store, kun je via de Apple Store-app regelmatig een populaire game of app gratis downloaden. Vorige keer was dit renspel Chameleon Run, maar nu is het de beurt aan AirPano City Book.

AirPano City Book: op reis in 360 graden

In AirPano City Book bekijk je verschillende internationale steden van een andere kant. Vanuit de lucht alsof je er als een vogel boven zweeft. De app biedt luchtpanorama’s en 360-graden-weergaves van tien verschillende steden, waaronder New York, Singapore en ons eigen Amsterdam. Ook kan je allerlei bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren en de Sagrada Familia in nog meer detail bekijken met de ingebouwde city guides.

AirPano City Book is te gebruiken op zowel de iPhone als iPad. In de App Store betaal je momenteel €3,49 voor AirPano City Book, maar als je de app via de stappen hieronder downloadt, kun je het helemaal gratis gebruiken.

Zo kun je AirPano City Book gratis downloaden via Apple Store-app

AirPano City Book is te installeren op elke iPhone of iPad met minimaal iOS 9, maar doordat de Apple Store-app minimaal iOS 10 vereist, heb je wel de meest recente versie van iOS nodig. Je kunt €3,49 besparen als je voor 15 juli 2017 het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scroll naar onderen tot je bij de aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

AirPano City Book gratis downloaden via de Apple Store-app

  1. In het volgende scherm vind je informatie over AirPano City Book. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor AirPano City Book is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. AirPano City Book wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onderstaande tip nog meer informatie. Onthoud dus dat je de Apple Store-app (zie hieronder) nodig hebt. Via de standaard App Store-app kost AirPano City Book nog gewoon €3,49.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2017, 15:30
Categorie Apps
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.