Reacties voor: Aanwijzingen voor camera (met flits) op iPhone, iPod en iPad in vierde beta iPhone OS 4

In de vierde iPhone OS 4-beta zijn aanwijzingen gevonden voor een camera (met flits) op de iPhone, iPhone touch en de iPad. Ook blijkt Mac OS X 10.7 in de laatste iPhone OS 4-SDK te worden genoemd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Nice. 😀

    Ik wacht op de nieuwe iPad.

  2. Dit was toch al weet ik veel hoeveel maanden bekend? :’)

  3. Wauw…een camera…het wordt nu wel heel hi-tech… 😉

  4. Misschien een losse camera optie?

    Ik vraag mezelf alleen af waar deze komt, want je kan de Ipad op verschillende manieren beethouden.

  5. Vorig jaar is toch net snow leopard uitgebracht?

  6. Van de ipod met camera was toch al bekend dat dit een prototype is, welke niet als 3G is uitgebracht. Dat ze de camera toch hebben dissmissed.

    iPad met camera?! Ik denk het ook zeker! Want na de ipad 16 wifi, ipad 32 wifi, ipad 64 wifi, ipad 16 wifi+3g, ipad 32 wifi+3g, ipad 32 wifi+3g komen er nu ook ipad 16 wifi+3g+cam, ipad 32 wifi+3g+cam, ipad 64 wifi+3g+cam, ipad 16 wifi+cam, ipad 32 wifi+cam, ipad 64 wifi+cam.

  7. Origineel geplaatst door Roy
    Dit was toch al weet ik veel hoeveel maanden bekend? :’)

    iPod en iPad ook?

    Nee

  8. Ik begrijp echt niet hoe men opgewonden kan raken, dat een ipod een camera met 2 MP krijgt (met flitser), terwijl je tegenwoordig op een sony telefoon camera 10 MP.

  9. Ik wacht op 10.7! 😀
    En op de iPod Touch 4G.

  10. Zeker nice!
    Ik ben benieuwd.

  11. Raar dat de ipad ook fitsers krijgt, had eerder een front facing camera verwacht, tenzij het ee lampje is om jezelf te verlichten in het donker terwijl je video chat 🙂

  12. Het zou fijn zijn. Maar wat ik niet begrijp is waar deze flitser dan komt? Als je naar de fotos van bijvoorbeeld de nieuwe touch kijkt zie ik in ieder geval geen flitser…

  13. Hmm, ben heel benieuwd wat WWDC ons brengt..

  14. Origineel geplaatst door Hakan
    Ik begrijp echt niet hoe men opgewonden kan raken, dat een ipod een camera met 2 MP krijgt (met flitser), terwijl je tegenwoordig op een sony telefoon camera 10 MP.

    Soms… Luister: De kwaliteit van de foto’s ligt niet aan het aantal MP, maar aan de binnenkant! Als je kijkt naar een iPhone 3G (2MP) maakt deze, door lens en software, betere foto’s dan een LG Renoir (8MP)..

    Verder leuk nieuws, op iPod vind ik nog steeds onnodig, maar toch.. iPad en iPhone is mooi!

  15. @Hakan: agree, had al op de iPod Touch 3G mogen zitten maar dat ze er nu maar een 2MP op zetten is ronduit belachelijk, want dan is de volgende generatie weer “geweldig” door de update met 3.2 MP camera.. En ik vraag me af of dat iedereen zo blij maakt iPad met cam, iedereen die er nu al een heeft zal ik zich behoorlijk genaaid voelen.

  16. Frontcamera is een goede verbetering, en daarnaast een fliters op de achterkant van de iPhone is eigenlijk al jaren een musthave. ‘s avonds kun je met de iPhone amper iets fotograferen, sowieso niet zonder ontzettend veel ruis.

  17. zou er dan toch os x garfield komem

  18. Apple moet natuurlijk wel zijn voorsprong met Mac tov windhoos vergroten. Schiet maar op met 10.7, mijn iMac heeft er zin in!

  19. Jullie spreken jezelf een beetje tegen nu… Op die iPod Touch is geen flits te vinden hoor 😮

  20. Wordt inderdaad door sommigen wel eens overdreven gedaan over het feit dat er maar een keer een normale camera in de iphone komt..dat is wat je anno 2010 nu toch wel minimaal mag verwachten…

  21. @Jack: das het nadeel van early adaptor te zijn en daarbij lijkt he mij niet logisch direct een nieuwe ipad uit te brengen

  22. Toch flash op iPhone OS dan! 😉

  23. ik wil die ipod met camera en multitasking en folders en achtergronden, vooral om de microfoon.

  24. Ik hoop op een webcam voor iPad en iPhone en een minimaal 5 MP camera met flits voor iPhone.

  25. Origineel geplaatst door hamertej
    Origineel geplaatst door HakanIk begrijp echt niet hoe men opgewonden kan raken, dat een ipod een camera met 2 MP krijgt (met flitser), terwijl je tegenwoordig op een sony telefoon camera 10 MP.Soms… Luister: De kwaliteit van de foto’s ligt niet aan het aantal MP, maar aan de binnenkant! Als je kijkt naar een iPhone 3G (2MP) maakt deze, door lens en software, betere foto’s dan een LG Renoir (8MP)..Verder leuk nieuws, op iPod vind ik nog steeds onnodig, maar toch.. iPad en iPhone is mooi!

    Gedeeltelijk.
    Het belangrijkste onderdeel voor een goede foto is de lens kwaliteit.
    Het MP gehalte is verreweg het minst belangrijk.
    Behalve voor diegenen die regelmatig foto’s afdrukken ter grootte van deuren.

  26. Geen flitser, maar Flash op de iPhone, het is gewoon een foutje ;):

    iPhone needs to cool down before you can use the Flash

  27. Geen gezicht om met zo’n bakbeest (ipad) foto’s te gaan maken, wel weet ik dat er een webcam op gaat komen 🙂

  28. Origineel geplaatst door Caspert
    Jullie spreken jezelf een beetje tegen nu… Op die iPod Touch is geen flits te vinden hoor

    werk jij in een “iPod”fabriek dan?
    jij weet niet hoe de nieuwe iPod touch er definitief uitkomt te zien 🙂
    no one knows 🙂

  29. Jullie hebben het hierboven over MP’s en dat telefoons al 10 MP hebben. Het verhaal over MP’s is als volgt: Al die telefoons gebruiken een sensor met het ongeveer het zelfde formaat. De tendens is om zoveel mogelijk pixels op dat kleine sensortje te proppen. Het gaat om de kwalteit van de pixel, niet om de hoeveelheid (tenzij je, zoals Ben hierboven zei, foto’s ten groote van deuren wil afdrukken). Een 2 MP telefoon, maakt in de regel betere foto’s als een 10 MP telefoon. Telefoons met fototoestellen vergelijken is als appels en vliegtuigen vergelijken.

  30. “…heeft een aantal interesSante aanwijzingen..” 😉

  31. @iErik: helemaal mee eens! de eerste generatie altijd ffies overslaan en de volgende kopen…opzich maakt dat weinig uit want er zal altijd een verbeterde versie blijven komen, maar het gaat erom dat vaak in de eerste generatie enkele specificaties ontbreken die dan toch in de opvolgende generatie aanwezig zullen zijn…wat met de ipad toch het geval is als het gaat om een camera/usb (bijv.)

    ik wacht ook geduldig dus, dit jaar staat in het teken om mn 3G onder de hamer te mikken en de next gen aan te schaffen, dan op naar ipad 2G..

  32. Mensen, ik wacht op de iPodTouchPadPhoneOS ooohhh mensen, ik weet het niet meer……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.