1Password voor Mac

1Password voert betaalde functies in voor 3 euro per maand

1Password heeft een betaalmodel aangekondigd voor de apps. Voor 3 euro per maand krijg je extra functies en toekomstige nieuwe functies.

De bekende wachtwoorden-app 1Password start vandaag met nieuwe betaalopties voor consumenten. Voor €3 per maand mag je de app downloaden op al je apparaten en krijg je toegang tot alle Pro-functies en toekomstige updates.

1Password voor Mac

Ook komen er nieuwe functies aan, die alleen beschikbaar zijn voor mensen die maandelijks betalen. Het gaat daarbij om webtoegang via 1Password.com, opslaan van documenten en nieuwe multifactor beveiligingsfuncties. Mensen die een eenmalig bedrag hebben betaald voor de apps krijgen deze functies niet.

Het belooft weinig goed voor mensen die de huidige apps voor een fikse prijs hebben gekocht, namelijk €9,99 voor de iOS-versie (link) en €64,99 voor de Mac-versie (link). Maar de ontwikkelaar belooft dat deze nieuwe abonnementen niet de bestaande apps gaan vervangen en dat ze de huidige apps zullen blijven doorontwikkelen.

De nieuwe abo’s zijn volgens de makers vergelijkbaar met 1Password Families en 1Password Teams, twee betaalde opties die ze sinds begin van het jaar aanbieden.

Gebruik je één van onderstaande functies, dan zul je de betaling per maand moeten overwegen, want dit is inbegrepen voor klanten die per maand betalen:

  • Ingebouwde automatische synchronisatie tussen al je apparaten.
  • Bescherming tegen dataverlies.
  • Online je wachtwoorden bekijken op 1Password.com.
  • Historie om gewiste en gewijzigde items te herstellen.
  • Beveiligde opslag van documenten.
  • Beveiliging met multifactor.

De makers van 1Password willen graag dat je kiest voor de betaaloptie, ook al beloven ze dat ze de bestaande apps niet in de steek zullen laten. Om je over te halen krijg je de eerste 6 maanden gratis als je voor 21 september overstapt. Je kunt elk moment opzeggen en hebt dan nog steeds toegang tot je data.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2016, 19:47
Categorie Apps
Onderwerpen 1password, wachtwoorden

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.