iPhone 7

‘Alleen 5,5-inch iPhone krijgt 3GB RAM’

De 5,5-inch iPhone krijgt 3GB RAM, zo hebben inmiddels meerdere partijen voorspeld. Extra werkgeheugen zou nodig zijn om de dubbele camera's aan te sturen.

Volgens KGI-analist Ming-Chi Kuo zal de volgende 5,5-inch iPhone worden geleverd met 3GB RAM, wat voor extra performance moet zorgen. Inmiddels waagt ook DigiTimes zich aan de voorspellingen en beweert hetzelfde: er komt een iPhone met 3G RAM aan, maar je zult daarvoor wel het 5,5-inch exemplaar moeten hebben.

iPhone 7

3GB RAM alleen in grootste iPhone

De website denkt dat meer werkgeheugen in de volgende generatie iPhones ervoor gaat zorgen dat er in het derde kwartaal van dit jaar meer vraag zal zijn naar geheugen. Huidige iPhones hebben nog 2GB RAM en naar verwachting zal Apple bij de volgende modellen dus de sprong maken naar 3GB RAM. Ook Deutsche Bank beweert dat Apple gaat kiezen voor 3GB, maar mogelijk baseren ze zich daarbij op de eerdere voorspellingen van Kuo en niet zozeer op eigen informatie.

Meer RAM kan nodig zijn om de dubbele camera in de nieuwe iPhones te kunnen aansturen. Alleen het grootste model krijgt volgens de geruchten twee camera’s, waarmee je mooiere foto’s kunt maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2016, 19:02
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.