1Password for Families: wachtwoorden beheren voor het hele gezin

1Password for Families aangekondigd: wachtwoorden beheren voor gezinnen

1Password for Families is een wachtwoordendienst voor gezinnen. Je betaalt 5 dollar per maand om gezamenlijk wachtwoorden te beheren.

Wachtwoordbeheerder 1Password heeft vandaag 1Password for Families aangekondigd. Daarmee kun je met het hele gezin wachtwoorden, beveiligde notities en meer delen met maximaal vijf personen. Je betaalt er 5 dollar per maand voor. Heb je meer gezinsleden, dan voeg je ze voor 1 dollar per maand toe. Het is vergelijkbaar met 1Password for Teams, maar dan voor thuissituaties.


1Password for Families

1Password for Families

Met 1Password for Families krijgt elk gezinslid een eigen wachtwoordenapp. Het gebruik van de apps is inbegrepen. Eén persoon is de beheerder en krijgt toegang tot de Admin Console. Daar kan hij/zij leden toevoegen en het delen van informatie regelen. In de gezamenlijke kluis kan het gezin accountinformatie opnemen die voor iedereen van belang is, bijvoorbeeld de inloggegevens van de gezamenlijke tv-dienst zoals Ziggo en de geheime code van een slim deurslot. Daarnaast heeft iedere persoon een eigen kluis.

Aanmelden kan via de website van ontwikkelaar Agilebits. Als je voor 21 maart aanmeldt krijg je de eerste maand gratis en $10 tegoed. Ook krijg je 2GB beveiligde opslagruimte in plaats van de gebruikelijke 1GB. Ook kun je tijdelijk 7 gezinsleden aanmelden voor de prijs van 5.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.