Viaplay app op de iPhone in Nederland

Laatste kans om 7 dagen gratis Viaplay te kijken

Bij Viaplay is het vanaf nu weer mogelijk om een gratis proefperiode af te sluiten. Zo kun je 7 dagen zonder kosten en verdere verplichtingen kijken naar de Formule 1, darts, voetbal, films en series.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Wil je de allereerste Formule 1-race van het seizoen 2024 gratis kijken? Dan moet je vandaag nog actie ondernemen en de gratis proefperiode bij Viaplay afsluiten. Op 28 februari vervalt namelijk de kans om hiervan te profiteren. Viaplay biedt op onverwachte momenten opeens zo’n gratis proefperiode aan. Dat gebeurde eerder in mei 2023. Mocht je het destijds gemist hebben, dan krijg je nu opnieuw een kans. Die 7-daagse proefperiode is ideaal voor mensen die nog twijfelen of de streamingdienst wel bevalt. Je kunt het gratis proberen en zit er niet voor langere tijd aan vast.

Let op: deze actie geldt tot uiterlijk 28 februari 2024, dus start vóór die datum je proefperiode!

7 dagen gratis Viaplay kijken

Je kunt tijdens deze proefperiode van 7 dagen gratis naar alle content van Viaplay kijken, dus ook naar allereerste race die op zaterdag 2 maart plaatsvindt in Bahrein. Je kunt alles gratis kijken: de race, de vrije trainingen, de kwalificatie, de analyses, talkshows en alle andere Formule 1-content die Viaplay aanbiedt. Nu de testdagen achter de rug zijn en de auto’s perfect zijn afgesteld kan de race beginnen. Zorg dat je voor 28 februari je proefperiode hebt aangevraagd, want daarna vervalt de mogelijkheid. Na een week wordt Viaplay automatisch omgezet naar een maandabonnement – tenzij je op tijd opzegt. Tussen de races en trainingen door kun je kijken naar darts, remier League– en Bundesliga-voetbal en diverse series en films.

Viaplay per maand of per jaar

Het aanbod werkt als volgt:

  1. Ga naar deze pagina en kies het maandabonnement.
  2. Maak een nieuw account aan (want het aanbod geldt alleen voor nieuwe klanten).
  3. Kijk 7 dagen gratis.

Na de proefperiode wordt je automatisch overgezet naar een maandelijks abonnement van €15,99 per maand, tenzij je eerder hebt opgezegd. Het abonnement is elke maand opzegbaar, dus als het toch niet bevalt kun je op elk moment stoppen. Hou er wel rekening mee dat de maandprijs van Viaplay vanaf mei omhoog gaat naar €17,99. Fanatieke fans kunnen in dat geval beter een jaarabonnement kiezen, want dan blijf je ook de rest van het jaar maar €12,79 per maand betalen.

Wacht echter niet te lang met het afsluiten van een jaarabonnement, want ook deze is bij Viaplay maar korte tijd beschikbaar, namelijk tussen januari en maart. Na 11 maart 2024 vervalt de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen en kun je alleen nog maandabonnee worden.

Wie slim is, sluit dus voor 11 maart 2024 een jaarabonnement af, want dan blijf je het hele seizoen de prijs van €12,79 per maand betalen.

Bekijk ook

Viaplay of F1 TV Pro: bij welke dienst kijk jij dit jaar de Formule 1?

Kies je voor Viaplay, of F1 TV Pro? In 2024 verandert er nog al wat! We vertellen je hoe je het goedkoopst én het meest compleet naar de Formule 1 kunt kijken! Voor sommige abonnees is het in 2024 zelfs iets gunstiger geworden, want je krijgt meer voor hetzelfde geld.

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 februari 2024 om 20:23
Onderwerp
,