Todo 7 en Todo Cloud 7: nieuwe takenlijst-apps voor iPhone en iPad

Na de iOS 7 update kun je met de nieuwe Todo 7 en Todo Cloud 7 apps voor iPhone en iPad eenvoudig taken beheren en samenwerken.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

TodoOntwikkelaar Appigo heeft zijn twee bekende takenlijst-apps compleet vernieuwd voor iOS 7. De oude Todo app heet nu Todo 7, en Todo Pro gaat voortaan door het leven als Todo Cloud 7. Die ‘7’ in beide namen komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De nieuwe apps zijn ontworpen om optimaal van de nieuwste functies in iOS 7 te profiteren, en synchroniseren informatie bijvoorbeeld op de achtergrond. Waar de ‘gewone’ Todo 7 geschikt is voor het organiseren van persoonlijke taken en projecten, is Todo Cloud 7 een app waarmee je daarnaast ook aan projecten kunt samenwerken. Beide apps werken via de Getting Things Done (GTD) methode, waarmee je taken en opdrachten eenvoudig kunt organiseren door lijsten, projecten en subtaken aan te maken.

Beide apps kenmerken zich door de veelheid aan functies. Denk bijvoorbeeld aan de handige geotagging optie die je aan een taak herinnert als je dichtbij de mogelijke locatie van die taak bent. Zo krijg je een herinnering “melk kopen” wanneer je in de buurt van een supermarkt bent. Of de feit dat deze app taken op context weet te scheiden. Zo hoef je je op je werk niet bezig te houden met taken die je thuis moet doen. Na de update naar iOS 7 zijn de apps nu allebei universeel en hebben een rustig en wit uiterlijk gekregen, met randloze knoppen, doorzichtige takenbalken en een layout over het volledige scherm. Tot slot heeft vooral Todo Cloud 7 een heleboel nieuwe functies erbij, zoals een nieuw snelmenu dat je kan opvragen door een taak ingedrukt houden en de mogelijkheid om taken met kleuren te coderen.

Todo takenTodo taken

Todo 7 kost eenmalig €4,49. Todo Cloud kun je 14 dagen gratis uitproberen, daarna kost de samenwerkingsapp €1,79 per maand of €17,99 per jaar. De Todo apps zijn trouwens niet de enige takenlijst-apps die in lijn met iOS 7 compleet zijn vernieuwd: ook het populaire Clear en het zeer geavanceerde Omnifocus kregen een nieuw uiterlijk en een reeks nieuwe functies.

Downloaden: Todo 7 (€4,49, universeel, iOS 7.0+)
Downloaden: Todo Cloud 7 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:10
Categorie Productiviteit
Onderwerpen samenwerking, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.