Thunderspace voor iPhone laat het stormen met je ventilator

De Thunderspace voor iPhone app, waarmee je kunt relaxen met stormgeluiden en bliksemflitsen, kan nu ook je ventilator laten waaien.

thunderspaceHet minimalistische Thunderspace maakt digitale stormen steeds realistischer. De populaire app, die gebruikers stormachtige audio biedt om te relaxen of slapen, kan nu zelfs synchroniseren met een ventilator. Om dat mee te maken heb je ten minste één ventilator en Belkin WeMo Switch met WiFi (€49,95) nodig, die Thunderspace strategisch aan- en uitschakelt. Naast de prachtige audio en de bliksem-optie met je iPhone flitser is deze functie een volgende stap in het nabootsen van een realistische storm. Het eindpunt is wellicht echte waterdruppels uit de sprinklerinstallatie, maar dat ontspant dan weer niet zo lekker. De nieuwe wind-functie van Thunderspace is overigens onderdeel van een grotere update, waarbij de app ook een aantal andere nieuwe functies kreeg.

Zo heeft de app een nieuwe soundscape toegevoegd -Dream Quest- waarvan de audio is opgenomen tijdens een regenachtige storm in de stad. Het is de enige slaapstand die niet op natuurgeluiden is gebaseerd en het resultaat is dan ook een vertrouwd geluid, van regen die op dakpannen tikt en op de straten klettert. Ook kan je met Thunderspace nu met meerdere mensen en meerdere apparaten in de kamer tegelijk naar dezelfde storm luisteren. Handig als jij en je partner graag tegelijk naar dezelfde storm willen luisteren of voor gezamenlijk meditatiesessies. Daarnaast heeft Thunderspace nog een aantal andere verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd, maar geen opvallende: het platte ontwerp van de app was immers al iOS 7proof. De meest opvallende functie blijft het gebruik van echte wind, hoewel we ons afvragen of mensen dit vaak zullen gebruiken. Op zijn minst is het een mooi staaltje techniek van de ontwikkelaars.

Lees overigens hier onze review van Thunderspace.

Downloaden: Thunderspace (€1,99, iPhone, iOS 6.0+)

ThunderspacefanThunderspace uitleg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2013, 18:32
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen belkin, ventilator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.