Sonos-app voor iOS kan nu Spotify-afspeellijsten bewerken

De Sonos Controller-app voor iOS heeft een update gekregen en biedt nu de mogelijkheid om Spotify- en Sonos-afspeelijsten te bewerken.

sonos controller appSpotify-gebruikers met een Sonos-systeem krijgen het druk vandaag. Eerst de nieuwe Ontdek-functies uitproberen, die stilletjes aan de Spotify-app zijn toegevoegd. En daarna alle Sonos-apparaten in huis bijwerken en de bijbehorende app updaten. Dat heeft zin, want de Sonos Controller-app heeft net een update gekregen, waardoor je voortaan Spotify-afspeellijsten kan bewerken en updaten. Voorheen kon je de Spotify-afspeellijsten alleen bekijken.

Het aanpassen van de afspeelijsten is mogelijk op apps voor de iPhone, iPad en Android, maar ook op Mac of Windows-pc. Het bewerken van afspeellijsten geldt trouwens ook voor de algemene Sonos-afspeellijsten die niet via Spotify zijn gemaakt.

Via de Controller-app bewerk je de Sonos-afspeellijsten die je met nummers van verschillende muziekbronnen en streaming-diensten hebt gevuld. Om van alle nieuwe functies gebruik te kunnen maken is het aan te raden om ook meteen de firmware van je Sonos-apparaten bij te werken. Dan ben je weer helemaal bij.

Downloaden: Sonos Controller voor iPhone (gratis, iPhone, iOS 4.0+)
Ook verkrijgbaar: Sonos Controller voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 12:44
Categorie Muziek
Onderwerpen sonos, spotify

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. Hier vind je alle belangrijke artikelen over Sonos.

Sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.