Foto-uploaddienst Lockerz introduceert eigen iPhone-app

Lockerz is een nieuwe app voor de iPhone die aansluit op de fotodienst waarmee je foto's op Twitter en Facebook kan zetten in ruil voor punten die gelden als kortingen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Lockerz-iPhone-en-iPod-touchLockerz, voorheen Plixi, is een dienst waarmee je foto’s op Twitter en Facebook kan plaatsen. Door het maken van foto’s verzamel je punten die je op de bijbehorende website Lockerz.com kan omzetten in kortingen op producten. De foto-uploadservice bracht gisteren haar eigen applicatie voor de iPhone en iPod touch uit. Met de app kun je niet alleen foto’s uploaden en voorzien van een sepia- of zwartwit-filter. Je kan ook dagelijkse vragenlijstjes beantwoorden. Ook daarmee verzamel je punten.

Op de eerste dag gaan de vragen over de favoriete track van een zanger die een nieuw album heeft uitgebracht, wat je van Eddy Murphy vindt en welke chick je zou uitnodigen op een Hollywood-poolparty. Lockerz is nogal op een Amerikaanse en commerciële leest geschoeid en dat merk je overal in de dienst.

Het voornaamste argument om Lockerz te gebruiken lijkt het sparen van kortingen en het kunnen bieden op veilingen met de puntenaantallen, die je vergaart door foto’s te maken en te delen. Op de nogal drukke website van de dienst kan dat in verschillende secties als de Shop, Connect en Bid. De iPhone-app heeft van zichzelf een veel rustigere uitstraling maar het ontbreekt hem aan de online winkels waarbij je terecht kan met de punten. Ook de filmpjessectie Play, waarin allerlei video’s staan, ontbreekt op de iPhone.

Tenzij je elke dag vragen wil beantwoorden over Hollywoodsterren, lijkt er niet zoveel reden om foto’s te uploaden vanuit de aparte Lockerz-applicatie. Immers kan je met de meeste van de 15 populairste Twitter-applicaties voor de iPhone ook foto’s uploaden via Lockerz.

Downloaden: Lockerz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 14:59
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, korting, online opslag, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.