Twitterrific krijgt support voor ReadItLater en OAuth

Twitter-app Twitterrific voor de iPhone en iPod touch heeft een update gekregen waarmee het mogelijk wordt artikelen offline terug te lezen. Tevens zijn er meer kleine verbeteringen doorgevoerd in versie 4.2.

Twitterrific voor iPhone iPod touchDe Twitter-cliënt Twitterrific voor de iPhone en iPod touch is zonet vernieuwd naar versie 4.2. De update van vanochtend brengt onder andere ReadItLater-functionaliteit naar de applicatie, waardoor je berichten worden onthouden en opgeslagen voor later gebruik. Bestaande gebruikers moeten bij het openen van de bijgewerkte Twitterrific opnieuw hun inloggegevens invoeren. De app maakt nu namelijk ook gebruik van de nieuwe, door Twitter vereiste OAuth-module om in te loggen.


In een uitgebreide test van 15 populaire Twitter-applicaties voor de iPhone, komt Twitterrific als een van de beste gratis apps uit de test. Als nadeel schreven we dat het alleen de standaardfuncties heeft die je van een Twitter-toepassing mag verwachten. Daar is met de ReadItLater-functie verandering in gekomen. Daarmee kan je artikelen, die worden gelinkt in Twitter, voor offline gebruik downloaden en zo kun je ze eenvoudig later nog eens teruglezen.

Een andere vernieuwing is de ondersteuning voor de nog onbekende uploaddiensten mlkshk en Pikchur. Het Twitter-programma bood al langer ondersteuning voor veel websites waarmee je foto’s en video’s op Twitter kan zetten. Bovendien wordt media van deze diensten in-line in een tweet weergegeven.

Andere verbeteringen die versie 4.2 van Twitterrific met zich meebrengt: links in de timeline zijn makkelijker te openen, je kan de de snelheid van de auto-refresh rate instellen, je kan nu mensen DM’en die je zelf niet volgt (maar zij jou wel) en als je iemand blockt of markeert als spam, wordt de bijbehorende tweet meteen verwijderd uit de timeline of de mentions. Tel alle kleinigheidjes bij elkaar en Twitterrific is er een beduidend rijkere Twitter-applicatie op geworden voor de iPhone.

Downloaden: Twitterrific (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.