Facebook heeft al 1 miljoen iPhone-gebruikers, Aurora Feint terug in App Store

Facebook heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers van de iPhone-applicatie. De eveneens gratis applicatie Aurora Feint is terug in de App Store.

FacebookJed Stremel, baas van de mobiele divisie van Facebook, heeft bekendgemaakt dat de Facebook-applicatie die in de App Store verkrijgbaar is al 1 miljoen gebruikers heeft bereikt. Het is momenteel de op vijf na populairste gratis applicatie in de App Store, zodat je ongeveer kunt inschatten hoeveel downloads applicaties zoals Tap Tap Revenge en iRemote hebben gehad. Meteen na de lancering van de App Store publiceerde TechCrunch al een lijstje met de eerste downloadcijfers en toen stond Facebook met ruim 8.000 downloads ook al in de top 3.


Sindsdien maakt Apple het aantal downloads niet meer bekend. Ze zijn ook niet te zien in de App Store-applicatie op de iPhone: daar is overal het getal 0 te zien. Een andere populaire gratis AppStore-applicatie is terug van weggeweest: Aurora Feint.

Aurora FeintDe ontwikkelaars hebben een hoop bugfixes doorgevoerd, de beveiligingsinstellingen gewijzigd en ook nog wat nieuwe functies toegevoegd. Zo is er nu een tutorialfilmpje wanneer je de applicatie opstart, er zijn mooiere categorienamen voor de karakters, er is een nieuw puzzelpack toegevoegd en je kunt de karakterlevels vootaan resetten. Wat de bezorgdheid over privacy en beveiliging betreft: alle netwerkcommunicatie gebeurt voortaan versleuteld, er wordt niet langer een database met contactgegevens aangemaakt en je krijgt een zichtbare waarschuwing voordat je deelneemt aan de community features.
Via het forum van Aurora Feint kun je meer informatie lezen en kijken hoe de gebruikers reageren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2008, 11:00
Categorie Diensten
Onderwerpen android, app store, applicaties, apps, aurora, facebook, feint, gratis, ipad, tablets
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.