App Store in iOS 6 laat je in één keer alle gratis Apple-apps installeren

Apple heeft een nieuwe reclamepagina toegevoegd voor nieuwe gebruikers van de App Store. Deze laat je met één druk op de knop al Apple's apps gratis downloaden.

App Store gratis appsGebruikers van de App Store in iOS 6 worden voortaan begroet door een pagina waarop je Apple’s gratis iOS-apps kunt downloaden. Door te drukken op de knop ‘Download Gratis’ worden alle apps in één keer gedownload. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn met je Apple ID. Op de pagina vind je de Apple-apps iBooks, iTunes U, Podcasts, Zoek mijn vrienden en Zoek mijn iPhone.

Apple voegde vannacht de reclamepagina aan de App Store van iOS 6 toe. De pagina lijkt alleen de eerste keer dat je de App Store opstart te verschijnen. Iedereen die de Golden Master van iOS 6 heeft geïnstalleerd wordt nu alvast door de pagina begroet. iOS 6 is vanaf woensdag 19 september voor iedereen met een iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, derde generatie iPad en de vierde generatie iPod touch verkrijgbaar.

De App Store is in iOS 6 flink onder handen genomen. Zo is de layout volledig aangepast en lijkt ook het zoekalgoritme te zijn getweakt. Een paar handigheidjes zorgen ervoor dat de App Store makkelijker in gebruik is. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer in te loggen om in de App Store updates te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2012, 9:26
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.