WWDC Swift Students Challenge

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van de WWDC 2023 keynote!

Vanavond is het zo ver: de keynote van WWDC 2023. Het belooft een extra lang event te worden met meer aankondigingen dan ooit. Daar wil je natuurlijk over meepraten - en dat kan hier! In dit artikel kun je meepraten over alle verwachte aankondigingen en discussiëren wat je ervan vindt, zodra ze bekend zijn gemaakt tijdens de keynote van WWDC 2023!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een WWDC-keynote is altijd iets om naar uit te kijken, omdat het meer inzicht geeft in de softwarefuncties die later dit jaar worden geïntroduceerd. Maar dit jaar is het wel heel bijzonder, want het lijkt erop dat Apple tijdens WWDC 2023 voor het eerst een compleet nieuwe productcategorie gaat aankondigen. Het WWDC 2023-event zou daardoor wel eens een historie kunnen schrijven. Is dit het laatste belangrijke product dat Tim Cook aankondigt, voordat hij met pensioen gaat? En wat vinden we eigenlijk van de andere aankondigingen? Wil je graag met andere iCulture-lezers meepraten over de aankondigingen, dan kan dat hier: vóór, tijdens en na het event.

Praat mee: Apple’s WWDC 2023 keynote-event

Zoals gebruikelijk start de keynote op maandagavond om 19:00 uur Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van de WWDC 2023-keynote.

https://www.iculture.nl/nieuws/wwdc-2023-verwachtingen/

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we waar jij het meest naar uitkijkt: is het iOS 17, nieuwe MacBooks of misschien wel de headset?

Directe link naar de poll

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om 19:00 uur vanavond gaat Apple van start met de keynote – iets waar je als echte Apple-fan natuurlijk bij wil zijn. Er zijn meerdere manieren om de livestream van het Apple-event te volgen, zelfs op een Windows-pc, een Android-tablet of een smart tv. Het kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube via één van je Apple-devices of een ander geschikt apparaat.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s WWDC 2023-event zetten we de belangrijkste aankondigingen voor jou op een rijtje. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van alle WWDC 2023-aankondigingen!

De WWDC-keynote zit erop! De WWDC 2023 staat in het teken van de introductie van de Apple Vision Pro, nieuwe Macs en software updates zoals iOS 17 en macOS 14 Sonoma. In deze round-up lees je de WWDC 2023 samenvatting met alle aankondigingen.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.