Archief voor 'wintersport'

Wintersport met bergen en sneeuw.

De beste sneeuwhoogte-apps voor je iPhone en iPad

Met deze Sneeuwhoogte-apps voor iPhone en iPad blijf je altijd op de hoogte als er verse sneeuw is gevallen. Voor alle populaire wintersportgebieden in de Alpen en elders ter wereld zijn er apps die je op de hoogte houden van de verwachte sneeuwval en de reeds aanwezige sneeuw. Vaak kun je via webcams live meekijken.

Apple Watch ski-apps

De beste wintersport-apps voor iPhone, iPad en Apple Watch

Wintersporten wordt nog leuker met deze handige apps voor iPhone, iPad en Apple Watch. Bekijk skigebieden, meet snelheden, bekijk sneeuwhoogte en skiroutes en meer. En meet ook je wintersportprestaties met apps op je smartwatch.

iPhone 12 in sneeuw tijdens de winter.

Koud weer? Zo overleeft je iPhone de vrieskou

Je iPhone kan problemen geven bij koud weer. Wat kun je doen om met je iPhone de vrieskou te overleven? In dit artikel geven we een aantal ijskoude tips, zodat je ook bij temperaturen onder nul je iPhone nog kunt gebruiken.

Schaatsen op natuurijs

De beste schaatsapps voor iPhone en iPad

iCulture zet de beste en handigste schaatsapps voor iPhone en iPad op een rij. Van schaatsnieuws tot schaatstrackers, als je zelf gaat schaatsen ben je met deze apps goed voorbereid.

sneeuwfoto op de iPhone

Zo maak je mooie sneeuwfoto's met de iPhone

In de sneeuw kun je prachtige foto's maken met je iPhone. Let op de belichting, maak je sneeuwfoto zwart-wit en kies het juiste tijdstip van de dag. Met deze 5 tips worden je sneeuwfoto's nog mooier!