Weerplaza iPhone vernieuwde regenradar

Weerplaza biedt wintersport-voorpret met sneeuwalarm

In Weerplaza voor de iPhone krijg je nu een pushbericht als er sneeuw valt in je favoriete skiresort. Ook het buienalarm werd vernieuwd.

Weerplaza iPhone vernieuwde regenradarDe populaire Nederlandse weerapp Weerplaza is er nu ook voor fans van wintersport. De applicatie biedt sneeuw- en weerinformatie voor meer dan 1000 skiresorts. Je ziet de sneeuwhoogte van het dal en de top, het soort sneeuw, de datum van de laatste sneeuwval en hoeveel centimeter verse sneeuw er is. Ook zie je welke voorzieningen open zijn en kan je een alarm instellen bij verse sneeuw op je favoriete plek.

Weerplaza wintersport iPhoneBovenin de wintersportpagina kan je zoeken naar je favoriete resorts, die je kan toevoegen aan de wintersportpagina. Daaronder zie je dan algemeen populaire bestemmingen. Er zijn snelknoppen voor locaties in Italië, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Veel bestemmingen zijn ook voorzien van webcambeelden.

Weerplaza versie 6.2 voor de iPhone zegt verder de kwaliteit van het buienalarm te hebben verbeterd. De app mikt erop het meest nauwkeurige buienalarm te hebben van alle weerapps. Je kan helaas nog niet aangeven hoeveel minuten van tevoren je het pushbericht met de waarschuwing wilt hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2014, 18:00
Categorie Apps
Onderwerpen buienalarm, weer, weerbericht, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.