Archief voor 'reparatie'

iPhone inruilen

iPhone inruilen bij Apple: dit krijg je ervoor

Overweeg je je iPhone in te leveren bij Apple in ruil voor een waardebon of korting? Check dan hier wat je op dit moment kunt krijgen voor je iPhone en waar de prijs van afhankelijk is.

iPhone reparatie prijzen

Dit kosten iPhone-reparaties bij Apple

Wat kost het als je een reparatie moet laten uitvoeren aan je iPhone? En wat kost de service aan je batterij? De bedragen kunnen oplopen tot meer dan 300 euro voor een schermreparatie buiten de garantie en meer dan 600 euro als er iets anders kapot gaat.

AirPods oplaaddoosje redesign

Dit AirPods Pro-oplaaddoosje is wél te repareren

De Zwitserse robotica-student Ken Pillonel laat zien dat de oplaadcase van de AirPods zodanig ontworpen kan worden, dat het gemakkelijk te repareren is. Zijn doosje is voorzien van schroeven en ook de accu is gemakkelijk te verwisselen.

Fixers reparatie is een groene keuze

Reparatieketen The Fixables failliet verklaard

Reparatiebedrijf Fixables is failliet gegaan. Gisteren ontvingen we al berichten van lezers dat de winkels onverwacht gesloten waren en nu blijkt waarom. Er zijn al kandidaten voor een overname.

iPhone zijknop kapot

Dit kun je doen als de zijknop van je iPhone kapot is

Het kan erg lastig als de zijknop van je iPhone kapot is. Je gebruikt de knop bijvoorbeeld om je iPhone uit te zetten. In deze tip bespreken we problemen met de iPhone zijknop, zoals: De zijknop zit vast De zijknop reageert niet meer bij indrukking De zijknop zit los