WWDC 2022 Memoji met Tim Cook.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van de WWDC 2022 keynote!

Vanavond onthult Apple alle belangrijke softwarefuncties van 2022 tijdens de WWDC keynote. In dit artikel kun je meepraten over alle verwachte aankondigingen en discussiëren wat je ervan vindt zodra de aankondigingen worden gedaan tijdens de keynote van WWDC 2022!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Voor sommige mensen zal de keynote van WWDC 2022 op een bijzondere dag vallen: Tweede Pinksterdag is een dag waarop veel mensen vrij zijn. Mocht dat het geval zijn, dan is dat mooi meegenomen want dan kun je je de hele dag voorbereiden (en nagenieten) van alle aankondigingen.Het WWDC 2022-event staat vooral in het teken van software, maar er zijn soms ook wel wat verrassingen op hardwaregebied. Misschien komt die blauwe MacBook Air er toch en laat Apple alvast een glimp zien van de AR-bril. Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de aankondigingen? In dit Praat mee-artikel kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s WWDC 2022 keynote-event

Zoals gebruikelijk gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • iOS 16: nieuwe versie voor de iPhone, maar voor welke toestellen is het geschikt? Dat blijft nog even de vraag.
  • iPadOS 16: nieuwste versie voor de iPad, waarin we grote verbeteringen verwachten op het gebied van multitasking.
  • watchOS 9: een grote update voor de Apple Watch, met onder andere nieuwe gezondheidsfuncties.
  • tvOS 16: aankomende update voor de Apple TV, gaat Apple ons ook deze keer weer teleurstellen?
  • macOS 13: een nieuwe update voor de Mac, waarbij vooral de vraag is: wat wordt de nieuwe naam?
  • Kans op nieuwe hardware: nieuwe MacBook Air-modellen en misschien nog iets meer.

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van de WWDC 2022-keynote.

Bekijk ook

Dit is wat je kunt verwachten van de WWDC 2022-keynote

In juni houdt Apple traditiegetrouw haar jaarlijkse WWDC-keynote. Wat zijn de verwachtingen voor de WWDC 2022? Welke aankondigingen gaan er komen en gaat Apple ook nieuwe hardware onthullen?

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke WWDC-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het iOS 16, macOS 13 of misschien wel een nieuwe MacBook Air?

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om 19:00 uur vanavond trapt Apple af met de keynote – iets waar je als echte Apple-fan bij moet zijn. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s WWDC 2022-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van alle WWDC 2022-aankondigingen!

De WWDC-keynote zit erop! De WWDC 2022 staat in het teken van iOS 16 en de andere updates en er is zelfs nieuwe hardware. In deze round-up lees je de WWDC 2022 samenvatting met alle aankondigingen.

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.