Archief voor 'overname'

iCulture.nl afbeelding met logo

Overname Fitbit door Google afgerond

Google heeft officieel de overname van Fitbit afgerond, nadat de plannen voor de overname eerder al waren uitgesproken. Google belooft zorgvuldig om te gaan met de privacy van Fitbit-gebruikers, ook op aandringen van de EU.

iCulture.nl afbeelding met logo

T-Mobile neemt provider Simpel over

T-Mobile gaat in Nederland Simpel overnemen, zo maakt de provider vandaag bekend. De handtekeningen zijn al gezet, maar de overname moet nog wel goedgekeurd worden. Wat betekent het voor jou?

iCulture.nl afbeelding met logo

Apple neemt podcastdienst Scout FM over

Apple heeft het bedrijf Scout FM overgenomen. Dit bedrijf heeft technologie ontwikkeld voor het maken van podcast-afspeellijsten. Deze worden samengesteld op basis van interesse, waarbij het lijkt alsof je naar een radiostation luistert.

iCulture.nl afbeelding met logo

Nu officieel: Nvidia bevestigt overname ARM Holdings

ARM, ontwerper van de chips die Apple gebruikt in de iPhone, iPad en toekomstige Macs, zal worden overgenomen door Nvidia. De overname is nu officieel bevestigd voor een bedrag van 40 miljard dollar.

iCulture.nl afbeelding met logo

'Apple heeft VR-startup Spaces overgenomen'

Apple lijkt opnieuw een startup te hebben overgenomen. Het gaat om Spaces, een bedrijf dat virtual reality-technologieƫn maakte. De overname werd ontdekt door Protocol.