Archief voor 'ontwikkelaars'

iPadOS 17 tip

Zo gaan apps je in iOS 17 op weg helpen met tips

Apple heeft iets nieuws bedacht om apps van derden beter te leren kennen. Ontwikkelaars kunnen met TipKit heel gemakkelijk allerlei tips tonen, zodat jij als gebruiker meer uit een app kunt halen.

Apple-devices in zomer 2023

Ontwikkelaarsbeta's nu voor iedereen gratis te downloaden

Apple vereist niet langer een betaald ontwikkelaarsaccount van €99,- per jaar als je beta's wilt installeren. Vanaf nu kan iedereen met een Apple ID beta's installeren, zonder te hoeven wachten op de publieke beta.

Tim Cook op WWDC 2022

WWDC: alles over Apple's ontwikkelaarsconferentie

Lees alles over de World Wide Developers Conference (WWDC). Tijdens Apple's grote ontwikkelaarsconferentie in juni worden elk jaar de nieuwste softwareversies en producten aangekondigd. Die zijn niet alleen interessant voor ontwikkelaars, maar ook voor gebruikers.

App Store op iPhone

Opgeruimd: Apple heeft half miljoen verouderde apps verwijderd

Apple maakt jacht op apps die al jaren niet zijn bijgewerkt. In het derde kwartaal van 2022 heeft Apple flink huisgehouden in de App Store. Er werden maar liefst 540.000 apps verwijderd, die al langere tijd geen update hebben gekregen.

Big Sur Theater

Apple Developer Center geopend: dit zijn de eerste foto's

De eerste ontwikkelaars zijn inmiddels aangekomen in Cupertino, waar vandaag om 19:00 uur de keynote van WWDC 2022 plaatsvindt. Ze mochten alvast een kijkje nemen in het gloednieuwe Apple Developer Center, dat vandaag wordt geopend.