Archief voor 'nintendo'

Mira headset Mario Kart

Apple neemt fabrikant van Mario Kart-headsets over

Apple heeft de dag na de WWDC 2023-keynote een opvallende overname gedaan. Mira, fabrikant van AR-headsets voor onder andere het Amerikaanse leger en een Mario Kart-attractie, is ingelijfd bij Apple.

Super Mario Run: het ultieme overzicht

Super Mario Run is Nintendo's eerste eigen game voor de iPhone en iPad. Wat is Super Mario Run precies en hoe speel je het? Wat zijn de beste tips om een betere speler te worden? Je leest er alles over in deze ultieme gids.

iCulture.nl afbeelding met logo

Mario Kart Tour multiplayer nu beschikbaar: zo werkt het

De Mario Kart Tour multiplayer is nu beschikbaar voor iedereen. De multiplayer-functie werd sinds eind januari getest en nu kan iedereen deelnemen. Je neemt het online op tegen vrienden en vreemden. Lees hier onze eerste ervaringen.

iCulture.nl afbeelding met logo

Mario Kart Tour vanaf nu in Nederland te downloaden

Het is zover: je kan Mario Kart Tour downloaden voor je iPhone en iPad. Mario Kart Tour is de eerste Mario Kart-game voor smartphones en tablets. Race de hele wereld over met Mario en zijn vrienden.

iCulture.nl afbeelding met logo

Dr. Mario World nu te downloaden op iPhone en iPad

Dr. Mario World is vanaf nu te downloaden, de game waarin je gekleurde virussen moet verwijderen door gelijk gekleurde pillen met elkaar te combineren. In februari werd Dr. Mario World aangekondigd en nu is deze match-three puzzelgame eindelijk speelbaar.