Archief voor 'netwerk'

NordVPN filtering

Veilig internetten bij wifi-hotspots met je iPhone, iPad en Mac

Als je gratis wifi-hotspots gebruikt, loop je risico dat data wordt onderschept. Met een VPN of met Apple's Private Relay-functie kun je dit voorkomen. Deze gids geeft meer uitleg over deze oplossingen en hoe je ze gebruikt op iPhone, iPad en Mac.

Google Nest Wifi Pro

Dit moet je weten over wifi 6E: geschikte Apple-devices en routers

Steeds meer Apple-producten hebben ondersteuning voor wifi 6E. Je kunt dan ook al veel routers met WiFi 6E kopen. We leggen je uit wat dit nu precies betekent, welke Apple-producten er geschikt voor zijn en of het nu nodig is om je router te vernieuwen of dat je nog beter kunt wachten.

Bellen met iPhone, slecht bereik

Hoe je het mobiele bereik van je iPhone thuis kan verbeteren

Thuis zul je meestal gebruik maken van het WiFi-netwerk, ook voor telefoongesprekken en berichten die je verstuurt. Maar soms ben je nog wel afhankelijk van je mobiele verbinding, ook thuis. Er zijn manieren om die te verbeteren, waar we je in deze tip alles over vertellen.

iPhone handen vrouw

Nederlandse mobiele netwerken zijn de beste ter wereld

De Nederlandse mobiele netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone behoren tot de beste ter wereld. Het blijkt uit een vergelijkende test van het Duitse meetinstituut Umlaut, onderdeel van het consultancynetwerk van Accenture. KPN haalde de hoogste score ooit.

· 4 reacties
Hand met iPhone 11 Pro

Netwerkproblemen oplossen op iPhone en iPad

Heb je problemen met je netwerk? Dan kan het herstellen van de netwerkinstellingen op je iPhone of iPad het probleem oplossen. In deze tip lees je alles over netwerkinstellingen opnieuw instellen: hoe het werkt, welke problemen het oplost en welke andere opties er zijn bij netwerkproblemen.

MacBook internetverbinding delen

Zo kun je een ad-hoc netwerk opzetten tussen Mac, iPhone en iPad

In deze tip leggen we uit hoe je een ad-hoc draadloos netwerk opzet op je Mac, iPhone en iPad. Handig als je lokaal data tussen apparaten wilt uitwisselen. Deze tip legt uit hoe je zo'n ad-hocnetwerk (ook wel computer-naar-computer-netwerk) aanmaakt en gebruikt.