Archief voor 'fietsen'

Fietsen met Apple Watch: weergave op iPhone in iOS 17

Apple Watch als fietscomputer: zo kun je vermogensmeters koppelen en meer

Dankzij watchOS 10 kun je je Apple Watch koppelen met een vermogensmeter, snelheidsmeter of trapfrequentiesensor. Zo worden de metingen van je fietsworkouts nog nauwkeuriger. Daarmee wordt de Apple Watch in combinatie met de iPhone een soort fietscomputer. Je kunt zelfs alle gegevens van je iPhone aflezen, tijdens het fietsen.

WWDC 2023 watchOS 10 fietsen

Hier zijn 12 superfitte sportfuncties van watchOS 10

watchOS 10 is een sportieve update! Er zitten diverse nieuwe functies in, vooral op het gebied van fietsen en wandelen. Maar ook voor mensen die een andere sport beoefenen komt er weer iets nieuws aan, zoals het beter meten van je golfslag.

· 6 reacties
Man op fiets

Fietsnavigatie op je Apple Watch: zo kom je er wel

Als je al fietsend je route wil checken, dan is het onhandig én onverstandig om je iPhone erbij te pakken. Gelukkig zijn er enkele apps die gewoon werken op je Apple Watch waardoor je je kunt focussen op de weg.

fietsen-platteland-lente

De beste iPhone-apps voor fietsvakanties en fietstochtjes

Of je nou gaat mountainbiken, wielrennen of rustig wil fietsen: iCulture zet de beste iPhone-apps voor recreatieve fietser op een rij. Dit artikel geeft je een overzicht van apps voor mooie fietstochten en het vastleggen van je fietsprestaties.

AirTag houder voor fiets

iCulture bekijkt: AirTag fietshouders uit Delft en Canada

Er zijn heel wat mensen die de AirTag willen vastmaken aan hun fiets. Je kunt daarvoor zelf iets maken of met tape aan de slag gaan, maar je zou ook voor deze AirTag fietshouders uit Delft en Canada kunnen kiezen. Wij hebben ze beide getest. Welke bleef uiteindelijk aan onze fiets hangen?

Fietsnavigatie-apps

De beste fietsnavigatie-apps voor in de stad

Welke apps zijn geschikt voor fietsnavigatie in de stad? We bekijken de beste apps om in de stad te fietsen en zo snel mogelijk van A naar B te komen. Fietsroutes plannen, aankomsttijden bekijken en makkelijk je bestemming zoeken, het kan allemaal met deze fietsnavigatie iPhone-apps voor in de stad.

Apple Watch Series 2 gedragen door een fietser

De beste Apple Watch-apps voor sportief fietsen en wielrennen

Je wilt gaan fietsen met je Apple Watch en ondertussen ook nog je prestaties vastleggen? Dat kan met deze Apple Watch-apps voor wielrenners en actieve fietsers! We bespreken de Workout-app, Strava en Cyclemeter, maar ook minder bekende Apple Watch-apps voor fietsen en wielrennen.

Loop Mount Twist op de fiets

Fietshouders voor iPhone: zo hou je je handen aan het stuur!

Gebruik je je iPhone op de fiets om leuke fietsroutes te vinden of om je fietsprestaties te meten tijdens het wielrennen of mountainbiken? Of zoek je een iPhone-fietshouder voor dagelijks gebruik? Met deze accessoires kun je tijdens het fietsen je handen vrijhouden.