Archief voor 'belgie'

Nederland wijzerplaat voor Apple Watch

Deze Apple Watch-wijzerplaat maakt je oranje outfit helemaal af

Ben je van top tot teen in oranje en heb je een wijzerplaat nodig die daar perfect op aansluit? We hebben een speciale Apple Watch wijzerplaat van de Nederlandse vlag voor je gemaakt, om je oranje outfit helemaal af te maken. Ook voor Belgische fans hebben we een passende wijzerplaat.

Belgische vlag

Signal-app moet stoppen onder nieuwe Belgische wetgeving

In Belgiƫ wordt gewerkt aan een nieuwe wetgeving, waardoor telecomproviders metadata van klanten moeten bewaren. Zij moeten vastleggen met wie je op welk moment communiceert. Dat is tegen de principes van berichtenapp Signal, dat er juist prat op gaat geen gebruikersdata te kunnen inzien.

· 12 reacties
Switch APR opgedoekt

Switch uitgeschakeld: de Belgische APR bestaat niet meer

De Belgische Apple Premium Reseller Switch lag al langere tijd onder vuur wegens wantoestanden. De keten probeerde klanten bewust dure verzekeringen aan te smeren, waar lastig van af te komen was. Nu heeft Apple het contract opgezegd. Switch stopt ermee en gaat verder onder een nieuwe naam: Hubside.Store.

· 33 reacties
Apple Pay gebruiken in Belgiƫ.

Waarom Bancontact met Apple Pay een big deal is

In de iOS 15.5 beta zijn hints gevonden dat Bancontact met Apple Pay binnenkort ondersteund wordt. Voor Belgische iPhone-gebruikers is dat een mooie opsteker, want het betekent dat je binnenkort op veel meer plekken kunt betalen met Apple Pay.

· 11 reacties
VoiceOver op iPhone: tekst uitspreken en foto's omschrijven.

Vlaamse VoiceOver-stem Ellen is weer terug in iOS 15.4.1

Er was flinke ophef ontstaan rondom het gebruik van VoiceOver in Belgiƫ. In iOS 15.4 bleek de Vlaamse stem Ellen niet meer beschikbaar te zijn. Zoals we al vermoedden was dit vanwege een bug, maar nu is de stem weer terug. Voor Siri is er nog geen goed nieuws.

· 15 reacties