Archief voor 'apple maps'

Zoek vrienden: locaties van personen bekijken in Zoek mijn-app.

Je locatie delen met anderen op iPhone en iPad: zo doe je dat

Wil je je locatie delen met vrienden of familie, dan gaat dat het snelst via de Apple Kaarten-app. Maar er zijn nog meer manieren en deze tip legt uit hoe het werkt, zodat je anderen tijdelijk of continu kunt laten weten waar je bent.

Topografische kaart op Apple Watch in watchOS 10

Al geprobeerd? Dit zijn de topografische kaarten in watchOS 10

Vanaf watchOS 10 kun je op de Apple Watch topografische kaarten raadplegen in de VS. Dit werkt ook als je je Apple Watch op Nederlands hebt ingesteld en op vakantie gaat in de VS. Je krijgt hoogteverschillen te zien in bergachtige gebieden - ideaal voor wandelaars. In deze tip leggen we uit hoe het werkt.

Navigeren met Apple Kaarten in iOS 15.

Foutje gezien? Zo meld je een probleem in Apple Kaarten

Is er iets in Apple Maps fout weergegeven? Klopt een straatnaam of afslag niet en wil je dit aankaarten? Is de snelheidslimiet verkeerd of stuurt de app je de verkeerde kant op? Je kunt rechtstreeks vanuit de app een correctie doorgeven in Apple Kaarten op de iPhone, iPad en Mac, zodat Apple ernaar kan kijken en zo nodig bijwerken.

Apple Kaarten Nederland vernieuwd met Scheveningen

4 manieren waarop Apple de Kaarten-app beter maakt in iOS 17

In iOS 17 krijgt de Kaarten-app een aantal praktische en handige verbeteringen. De belangrijkste verbetering is de mogelijkheid om offline kaarten te downloaden, maar er zijn nog meer handige kleine tweaks en aanpassingen die het gebruik van de Kaarten-app een stuk makkelijker maken.

· 18 reacties

Snel het weerbericht opvragen op je iPhone

Vanuit Apple Kaarten kun je snel het weerbericht voor de komende uren opvragen, voor elke locatie die je op de kaart hebt opgezocht. Maar er zijn nog meer supersnelle manieren: wij laten je 3 opties zien.

Ov-routes in Apple Kaarten: route plannen, lijnen volgen en meer

In Apple Kaarten kun je in Nederland, België en andere landen een route plannen via het openbaar vervoer. In deze tip lees je alles over hoe je een ov-route kunt plannen in Apple Maps. Ook lees je hoe je vervoermiddelen instelt en stations als favoriet kunt markeren.