Archief voor 'abonnementen'

Vrouw met iPhone

Snelheid van je mobiele data en provider meten op de iPhone

Er zijn grote verschillen in snelheden bij de databundels voor mobiele abonnementen. Bij sommige providers ligt de snelheid van je mobiele data meer dan twee keer zo hoog dan bij andere. Hoe kun je zelf meten wat je datasnelheid is?

App Store abonnementen controleren

Apple laat je App Store-betaalproblemen voortaan oplossen in de app

Apple gaat een wijziging doorvoeren voor in-app abonnementen op de iPhone en iPad. Als je problemen met de betalingen hebt of als het abonnement niet op de juiste manier wordt verlengd, kun je dat direct oplossen in de app zelf. Voorheen moest je dit regelen via je Apple ID-instellingen.

Apps voor abonnementen bijhouden en tracken

Met deze apps houd je je vaste lasten en abonnementen bij

In deze gids bespreken we apps waarmee je abonnementen voor bijvoorbeeld apps, kranten, streamingdiensten en nog veel meer kunt bijhouden. Zo houd je grip op je uitgaves en voorkom je dat je ongemerkt te veel geld uitgeeft

Tinder abonnementen in de App Store

Met deze truc betaal je minder voor app-abonnementen

Er is een trucje om minder te betalen voor in-app abonnementen. Het lukt niet bij elke app, maar als het werkt is het vrij eenvoudig. Je kunt er flink wat geld mee besparen en in deze tip lees je hoe het werkt.

Apple Store: iPhones niet langer met antidiefstalkabel

Alles over iPhone en BKR-registratie bij abonnementen

Voor een iPhone met abonnement gelden sinds 2017 nieuwe regels. Als je een abonnement voor je iPhone afsluit kun je te maken krijgen met BKR-registratie. Lees hier alles over de BKR, inkomenstoets, telefoonkrediet en iPhones op afbetaling.