iCulture Podcast visual

iCulture Podcast interviewserie ’10 jaar App Store’ → Jelle Prins en Jorn de Vries

We hebben weer iets leuks voor je! Een nieuw interview in de serie '10 jaar App Store'! Luister naar Jelle Prins en Jorn de Vries, die vertellen over de verkeer- en vervoerapps waar ze bij betrokken zijn geweest.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In deze aflevering: Jelle Prins en Jorn de Vries

We praten in dit duo-interview over apps voor verkeer en vervoer. Hoe lastig is het om realtime verkeersinformatie, vertrektijden en andere tijdgebonden info te verzamelen, die vaak uit meerdere bronnen afkomstig is? En hoe zorg je ervoor dat deze apps veilig achter het stuur gebruikt kunnen worden. Is er nog wel een toekomst voor allerlei gespecialiseerde apps, of kunnen we verwachten dat alles straks in één ‘überapp’ te vinden is? Jelle werkt nu voor Uber, maar vertelt vooral over zijn ervaringen met de apps die hij eerder heeft gemaakt met Moop Mobility.

Wie is Jelle Prins?

Jelle Prins is al vanaf het prille begin bezig met het maken van apps, onder andere via Moop Mobility, een samenwerkingsverband van designers en developers. Jelle richtte zich aanvankelijk op lokale apps, zoals iNap en de Routes-app, maar werkte ook aan internationale apps zoals Booking.com en is tegenwoordig Design Manager bij Uber. We vragen Jelle hoe hij met zijn apps internationaal op de radar kwam. Maar hij vertelt ook over zijn ervaringen tijdens de begindagen van de App Store.

Apps waar Jelle bij betrokken is (of is geweest):

Volg Jelle op Twitter via @jelleprins

Jelle en Jorn interview

Wie is Jorn de Vries?

Jorn de Vries is sinds 2012 bij Flitsmeister werkzaam, waar hij verantwoordelijk is voor strategie en groei. De app is de afgelopen jaren flink uitgebreid met allerlei functies; je kunt er sinds een paar maanden ook met navigeren. We vragen Jorn of Flitsmeister zonder de App Store wel mogelijk was geweest, tegen welke struikelblokken de makers aan zijn gelopen en welke toekomstige ontwikkelingen het meest belangrijk zijn.

De app van Jorn:

Volg Jorn op Twitter via @jorn_de_vries

Sponsor
De serie ’10 jaar App Store’ is mede mogelijk gemaakt door Moneyou.nl

Wil je weten hoe je podcasts luistert op je iPhone? Of welke goede podcast-apps er voor de iPhone zijn? Misschien wil je weten waar je de iCulture Podcast vindt? We hebben voor alles wat je wilt weten een uitgebreide uitleg. Veel luisterplezier!

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

Eerdere afleveringen om te luisteren:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2019, 11:11
Categorie Interview
Onderwerpen iCulture podcast, interview, Podcast, Serie 10 jaar App Store
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.