iCulture Podcast visual

iCulture Podcast interviewserie ’10 jaar App Store’ → Loes Meys en Michiel Munneke

Daar is 'ie weer! Een nieuw interview in de serie '10 jaar App Store'! Luister naar Loes Meys en Michiel Munneke, die vertellen in hoeverre apps in de auto gaan verdwijnen en hoe parkeren met een app nog véél eenvoudiger kan worden gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In deze aflevering: Loes Meys en Michiel Munneke

Loes Meys en Michiel Munneke kenden elkaar nog niet, toen ze bij ons op de redactie langskwamen voor deze interviewserie. Maar ze raakten meteen in gesprek over de apps waar ze betrokken bij zijn geweest en wat ze daarvan hebben geleerd. We praten over grote publieksapps zoals die van de Voice of Holland en Heineken, maar ook over een categorie apps die veel mensen dagelijks gebruiken: parkeerapps. Heb je daar in de toekomst nog wel apps voor nodig, of gaat het allemaal automatisch op basis van je locatie? Worden ze ingebouwd in de auto? En bedien je ze dan vooral met spraak? Loes en Michiel vertellen hoe de toekomst eruit zou kunnen zien en wat ze van hun eerdere ervaringen hebben geleerd.

Click here to display content from anchor.fm

Wie is Loes Meys?

Loes Meys werkte eerder voor RTL, waar ze betrokken was bij grote publieksapps zoals The Voice of Holland en GTST. Het ontstaan van die apps heeft te maken met de opkomst van een nieuwe concurrent voor de televisie: het kleine schermpje van smartphones. Loes vertelt tegen welke uitdagingen ze aan liep bij de ontwikkeling van deze apps, maar ook waar ze in haar huidige werk voor ParkMobile mee bezig is.

Apps waar Loes bij betrokken is (of is geweest):

Volg Loes op Twitter via @loesmeys

Michiel Munneke en Loes Meys

Wie is Michiel Munneke?

Michiel Munneke richtte 12 jaar geleden M2Mobi op, een full service agency voor het maken van mobiele apps. Het begon allemaal met Heineken en sindsdien heeft Michiel met zijn team apps voor talloze opdrachtgevers gemaakt, zoals LeasePlan, VGZ en ANWB. Hij heeft daardoor ervaring met publieksapps voor een breed aantal toepassingen.

Enkele apps van Michiel’s M2Mobi:

Volg Michiel op Twitter via @m2mobi of @mamunnek

Sponsor

De serie ’10 jaar App Store’ is mede mogelijk gemaakt door Moneyou.nl

Wil je weten hoe je podcasts luistert op je iPhone? Of welke goede podcast-apps er voor de iPhone zijn? Misschien wil je weten waar je de iCulture Podcast vindt? We hebben voor alles wat je wilt weten een uitgebreide uitleg. Veel luisterplezier!

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

Bekijk ook

iCulture podcast: zo luister je naar onze podcast

Wil je niet alleen lezen over ontwikkelingen rondom Apple, maar wil je het ook in onze eigen bewoordingen horen? Dat kan vanaf nu, want we zijn gestart met de iCulture podcast! Minimaal twee keer per maand verschijnt er een nieuwe aflevering, afwisselend met interviews en een bespreking van het nieuws.

Eerdere afleveringen om te luisteren:

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.