Lara Ankersmit (NOS) en Brechtje de Leij (B-Digitized)

iCulture Podcast interviewserie ’10 jaar App Store’ → Lara Ankersmit en Brechtje de Leij

In deze nieuwe aflevering van de iCulture Podcast! starten we met de interviewserie '10 jaar App Store'. We interviewen Lara Ankersmit (NOS) en Brechtje de Leij (ex-NU.nl) over hun gedachten bij het App Store-jubileum.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

We hebben veel leuke reacties gehad op onze eerste aflevering van de iCulture podcast. Maar we gaan door! Vandaag hebben we een bijzondere aflevering, want het is de eerste in een 10-delige serie interviews rondom 10 jaar App Store.

In ’10 jaar App Store’ gaan we in gesprek met spraakmakende appmakers: mensen die al vanaf het prille begin met apps bezig zijn, maar ook mensen die nu pas succesvol zijn. Het kan gaan om ontwikkelaars, marketeers, mensen die als hobby met apps zijn begonnen, maar ook mensen die voor grote organisaties werken (of hebben gewerkt). Allemaal mensen die aan de basis hebben gestaan van apps die we allemaal gebruiken. Al die mensen hebben interessante verhalen te vertellen en in de iCulture Podcast kunnen we ze uitgebreid aan het woord laten. Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten.

In deze aflevering: Brechtje de Leij en Lara Ankersmit

We starten deze interviewserie met Brechtje de Leij en Lara Ankersmit.

Click here to display content from anchor.fm

Brechtje de Leij was eerder betrokken bij de apps van NU.nl, Jumbo en Marktplaats en heeft tegenwoordig haar eigen bedrijf B-Digitized. Ook schreef ze het boek ‘Mobiele eenheid’ over hoe je je business klaar kunt maken voor het mobiele tijdperk.

Volg Brechtje op Twitter via @brechtjedeleij

Lara Ankersmit is als Head of Digital al jarenlang verantwoordelijk voor de app en sociale strategie van de NOS. In 2015 richtte ze NOS Lab op voor innovatieve projecten. In het verleden werkte ze als Publisher Digital bij de Telegraaf.

Volg Lara op Twitter via @laram

We praten met Brechtje en Lara over ontwikkelingen op het gebied van nieuwsapps, welke ontwikkelingen in het buitenland we in de gaten moeten houden en of spraaktoepassingen niet veel belangrijker worden dan apps.

Sponsor

De serie ’10 jaar App Store’ is mede mogelijk gemaakt door Moneyou.nl

Wil je weten hoe je podcasts luistert op je iPhone? Of welke goede podcast-apps er voor de iPhone zijn? Misschien wil je weten waar je de iCulture Podcast vindt? We hebben voor alles wat je wilt weten een uitgebreide uitleg. Veel luisterplezier!

Bekijk ook

iCulture podcast: zo luister je naar onze podcast

Wil je niet alleen lezen over ontwikkelingen rondom Apple, maar wil je het ook in onze eigen bewoordingen horen? Dat kan vanaf nu, want we zijn gestart met de iCulture podcast! Minimaal twee keer per maand verschijnt er een nieuwe aflevering, afwisselend met interviews en een bespreking van het nieuws.

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.