iCulture Podcast visual

iCulture podcast #3: Onze favoriete Apple-producten van 2018

Luister jij 'm al, de iCulture Podcast? Er staat weer een gloednieuwe editie voor je klaar! In aflevering #3 praten Elger, Benjamin en Gonny je bij over Apple Pay in België, nieuwe iPad Pro en MacBook Air en wat wij de belangrijkste en meest verrassende producten van 2018 vonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Op de iCulture-redactie doen we veel meer dan artikelen schrijven: we interviewen appmakers, testen producten, maken uitlegfilmpjes op YouTube en Instagram en we maken regelmatig een leuke Instagram Story over actuele gebeurtenissen. Om je een kijkje achter de schermen te geven is er de iCulture Podcast. Daarin bespreken we afwisselend de nieuwste ontwikkelingen, afgewisseld met boeiende interviews.

iCulture podcast #3

In iCulture podcast #3 vertellen redacteuren @Elger, @BenjaminRK en @Gonny wat hun favoriete Apple-producten van 2018 zijn. Elger heeft wel een heel bijzondere voorkeur…

Click here to display content from anchor.fm

Ook praten we over Apple Pay in België en bespreken we hoe groot de kansen zijn dat het nu ook echt naar Nederland komt, of we er zelf al gebruik van maken en wat Apple (of de banken) tegenhoudt om de betaalmethode ook in Nederland te introduceren. Ook blikken we nog even terug op de Website van het Jaar 2018 award die we hebben gewonnen.

iCulture podcast

iCulture podcast #3, de shownotes

Dit komt er ter sprake:

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

1 Er is een andere podcast met de naam ‘iCulture’ van de getalenteerde Engelse DJ Richard Earnshaw (@iCulturemusic). Die podcast is het dus niet, maar is zeker ook een luistertip!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.