iPhone-applicaties Trein en iNap gaan samenwerken

De ontwikkelaars van Trein en iNap gaan samenwerken. Bij het plannen van een treinreis in Trein kun je meteen de wekker van iNap inschakelen.

Trein met iNapDennis Stevense, de ontwikkelaar van Trein, gaat samenwerken met de ontwikkelaar van iNap. Met Trein kun je een treinreis plannen van A naar B, terwijl iNap is bedoeld om je wakker te maken wanneer je je eindstation hebt bereikt. Beide applicaties sloten al mooi op elkaar aan, maar in de laatste updates van Trein en iNap is de integratie verder doorgevoerd.
Bij het plannen van een treinreis in Trein kun je op het uiltjes-icoon tappen om iNap te activeren. Trein zendt automatisch de coördinaten van het eindstation naar iNap, activeert het alarm en zorgt ervoor dat je tijdig wordt gewekt.

Moet je overstappen, dan is daar ook aan gedacht. Beide applicaties hebben al heel wat publiciteit gekregen: Trein kreeg nationale bekendheid omdat de NS ophef maakte en de applicatie wilde laten verwijderen, maar ontwikkelaar Dennis Stevense hield voet bij stuk en liet Trein gewoon in de App Store staan. iNap kreeg wereldwijde aandacht van websites als Gizmodo, Macrumors en Lifehacker.

Trein is in de Appstore beschikbaar voor €2,39 en iNap kost €0,79.

Via: e-mail van Jelle Prins, ontwikkelaar van iNap

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2008, 18:40
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.