iCulture Podcast visual

iCulture Podcast interviewserie ’10 jaar App Store’ → Mark de Bruin en Joshua Peper

Er staat een nieuwe aflevering in de serie '10 jaar App Store' voor je klaar. Luister naar Mark de Bruin en Joshua Peper, die vertellen hoe het is om apps voor een breed publiek te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In deze aflevering: Mark de Bruin en Joshua Peper

Apps zoals die van de ANWB, 9292, NU.nl en de regionale omroepen zijn bedoeld voor een heel breed publiek. Je moet als appmaker dan ook rekening houden met gebruikers van verschillende niveau’s. Wat ook meespeelt is dat mensen er vaak een heel uitgesproken mening over hebben: één te opdringerig pushbericht of ander foutje en heel Nederland valt over je heen. We praten erover in aflevering 6 van onze interviewserie ’10 jaar App Store’.

Click here to display content from anchor.fm

Wie is Mark de Bruin?

Mark de Bruin werkt als marketeer bij ANWB en is verantwoordelijk voor diverse apps op het gebied van verkeer en parkeren. Voorheen werkte hij voor 9292, waar hij meewerkte aan een app die geen app was. Mark legt uit wat hij daarmee bedoelt.

Apps waar Mark bij betrokken is (of is geweest):

Volg Mark op Twitter via @mdebruin

Joshua Peper (Peperzaken) (links) en Mark de Bruin (ANWB) (rechts)

Wie is Joshua Peper?

Joshua Peper is oprichter van Peperzaken, het bedrijf dat onder andere de NU.nl app maakte en diverse apps voor regionale omroepen. De nieuwste app waar hij bij betrokken is geweest is Verifai, voor het digitaliseren van ID-bewijzen. We vragen Mark en Joshua hoe het is om grote publieksapps te maken, waarbij je rekening moet houden met heel veel uiteenlopende wensen. We praten ook over verkeersapps, slimme assistenten en wat Apple kan doen voor Nederlandse appmakers.

De apps waar Joshua bij betrokken is of is geweest:

Volg Joshua op Twitter via @joshuapeper

Sponsor

De serie ’10 jaar App Store’ is mede mogelijk gemaakt door Moneyou.nl

Wil je weten hoe je podcasts luistert op je iPhone? Of welke goede podcast-apps er voor de iPhone zijn? Misschien wil je weten waar je de iCulture Podcast vindt? We hebben voor alles wat je wilt weten een uitgebreide uitleg. Veel luisterplezier!

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

Bekijk ook

iCulture podcast: zo luister je naar onze podcast

Wil je niet alleen lezen over ontwikkelingen rondom Apple, maar wil je het ook in onze eigen bewoordingen horen? Dat kan vanaf nu, want we zijn gestart met de iCulture podcast! Minimaal twee keer per maand verschijnt er een nieuwe aflevering, afwisselend met interviews en een bespreking van het nieuws.

Eerdere afleveringen om te luisteren:

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.