Archief voor 'interview'

Tim Cook in Apple Store Berlijn

Tim Cook: 'Normaal mens weet niet wat de metaverse is'

Tim Cook heeft afgelopen week een rondreis door Europa gemaakt. Aan het einde benadrukte hij in een interview opnieuw dat augmented reality de toekomst is. Ook maakt Cook zich druk over klimaatverandering en ziet programmeren als een belangrijke skill.

iCulture.nl afbeelding met logo

Interview Rabobank: Van eenvoudige bank-app tot financiële coach

De Rabobank-app is van ver gekomen en iCulture sprak met de ontwikkelaars achter de Rabo Bankieren-app over het verleden, de manier van werken en toekomstige functies van de app. Zo krijgt de app binnenkort een functie om geld naar mobiele nummers over te maken.

iCulture.nl afbeelding met logo

Tim Cook belooft uitbreiding van Schermtijd

Tim Cook heeft in een tv-interview beloofd dat er nog meer functies komen om je schermtijd onder controle te houden. Daarnaast sprak hij over privacy, overmatig gebruik van smartphones en hoe we onze kinderen beter kunnen beschermen.

Interview bunq in de iCulture Podcast

iCulture podcast #6: we praten met Ali Niknam van bunq

Er staat weer een gloednieuwe editie van de iCulture Podcast klaar. Omdat er momenteel geen grote aankondigingen zijn geweest pakken we het deze aflevering iets anders aan: we gingen op bezoek bij een interessante gast, namelijk Ali Niknam van bunq.

iCulture.nl afbeelding met logo

Tim Cook legt uit waarom de iPhone XR geen flop is

Tim Cook verscheen afgelopen nacht op CNBC voor een interview. Hij vertelde daarin dat Apple's grootste bijdrage aan de mensheid misschien wel op het gebied van gezondheidszorg zal liggen. Ook legde hij uit waarom de iPhone XR geen flop is.