Flitsmeister 4+

Flitsers, navigatie, parkeren

Flitsmeister B.V.

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Flitsmeister waarschuwt je voor flitsers, bespaart boetes en geeft real-time verkeersinformatie. Je navigeert naar je eindbestemming en als kers op de taart start je een parkeeractie bij aankomst. Allemaal beschikbaar in één app en in heel Europa. Alles om het voor jou makkelijker, veiliger en efficiënter te maken voor, tijdens én na de rit. Flitsmeister is jouw beste vriend voor onderweg. Zeker weten dat de app altijd aan staat en je nooit een waarschuwing mist? Bekijk dan de Flitsmeister TWO.

Maar er is meer waar we jou mee helpen:

• Flitsers, flitspalen en trajectcontroles. Zo bespaar je geld.

• Files. Check vooraf of er files staan op jouw route om eventueel een alternatieve route te starten.

• Hulpvoertuigen zoals ambulances en de brandweer. Je maakt rustig en tijdig ruimte en de hulpdienst is extra snel op zijn bestemming.

• Ongevallen, werkzaamheden, stilstaande voertuigen en andere incidenten. Zo kan jij op tijd en veilig anticiperen op wat jou te wachten staat.

• Matrixborden. Je mist nooit meer een afgesloten rijstrook, geopende spitsstrook of de juiste maximumsnelheid.

• Navigeren. De juiste instructies van A naar B, rekening houdend met de actuele situatie op de weg of een route advies als er hinder wordt verwacht op jouw route.

• Betaald parkeren. Met 1 druk op de knop start je bij aankomst op je bestemming een parkeeractie, ook via CarPlay. De app herkent of je in een parkeerzone staat, zo vergeet je de parkeeractie niet te starten. Zodra je gaat rijden, sturen we je direct een notificatie om de parkeeractie te stoppen. Zo betaal je nooit teveel.

• Verkeerslichten. Bij een aantal verkeerslichten in Nederland krijg je de actuele stand van het verkeerslicht te zien. In de toekomst worden er meer aangemeld en zie je de tijd totdat het licht op groen staat en krijg je snelheidsadvies om in de groene golf te blijven rijden.

• Flitsmeister TWO. Koppel je iPhone aan de Flitsmeister TWO en maak autorijden nog leuker! De TWO is een toffe gadget voor op je dashboard. Check de Flitsmeister TWO op Flitsmeister.nl en bestel.

• Apple Carplay voor Flitsmeister op het scherm van jouw auto. Navigeer nu makkelijker naar je bestemming, direct op het scherm van je auto. Tijdens je rit ontvang je uiteraard ook de gebruikelijke waarschuwingen voor flitsers, files en gevaren. En parkeren kan nu ook via CarPlay.

COMMUNITY
Met ons hele team werken we iedere dag keihard om de app voor jou beter en completer te maken. Inmiddels hebben wij een hechte community met meer dan 3 miljoen actieve gebruikers in Nederland, België en Duitsland. De verkeersinformatie van Flitsmeister wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door de community. Flitser gespot? Meld het in de app en help anderen.

Heb jij vragen of opmerkingen? Ga naar help.flitsmeister.nl voor onze veelgestelde vragen. Onze supportmeisters staan voor je klaar.

Gebruiksvoorwaarden: https://www.flitsmeisterapp.com/#/nl/terms
Privacybeleid: https://www.flitsmeisterapp.com/#/nl/privacy

REVIEWS:

***** NU.nl *****
"Mensen die nog niet bekend waren met de app zullen in Flitsmeister een totale oplossing vinden die op veel punten ver vooruitloopt op vergelijkbare apps."


***** TechPulse.be *****
‘’Flitsmeister is goed op weg om de navigatiewereld een versnelling hoger te laten schakelen."


***** TopGear *****
"Een fijne app voor mensen die graag op willen schieten zonder hun portemonnee in de berm te verliezen"


***** iCulture.nl *****
"Flitsmeister heeft zich zeer positief ontwikkeld tot zoveel meer dan een simpele flitser-app. Wij zijn fan!"


***** Autoblog *****
"Nr1 Autoblog automative app: "De enige flitser-app die er toe doet."


***** iPhoned.nl *****
"Flitsmeister is een navigatie-app die enorm actueel blijft en jou dus razendsnel op de hoogte houdt van de huidige verkeerssituatie."

Nieuw

Versie 11.7

Lijkt het je handig om te zien hoe lang een file of trajectcontrole nog duurt? Goed nieuws, dat is nu mogelijk! Zelfs op CarPlay. Ook hebben onze iOS-meisters een oplossing gevonden voor het probleem waarbij je geen bestemming met spraak kon zoeken op CarPlay, dit maakt het nog gemakkelijker te navigeren. Bovendien kan je in België nu ook navigeren naar P+R-locaties. Handig als je op zoek bent naar een parkeerplaats om vervolgens het openbaar vervoer te gebruiken. ; - )

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
28,7K beoordelingen

28,7K beoordelingen

one nigcht stand ,

Goeje

Die deze app bedacht + gemaakt hebben moeten een koninklijken onderscheiding krijgen heeft me al bijna 5000 euro bespaart en mijn rijbewijs daa ook belangerijk als hijskraanmachinist en chauffeur zwaartransport

Gr s pouls

EkiaamMaaike ,

Probleempje sinds nieuwe iOS.

Hoi!

Sinds de nieuwe iOS slaat Flitsmeister uit op de achtergrond. Ik zet m aan voor vertrek, zet m’n navigatie aan en Flitsmeister ‘constateert dat ik gestopt ben met rijden’. Is heul nie waar. :-) dan rijd ik echt ergens op een linker baan! Ik hoop dat jullie dit kunnen fixen. Ik ben namelijk zo blij met Flitsmeister. :-) groetjes!!

Reactie van ontwikkelaar ,

Aloha, bedankt voor je review! Sinds de update van Apple naar iOS 13, wordt er iets in onze app geblokkeerd. Helaas kunnen we daar zelf niet op inspelen, omdat het probleem echt bij Apple ligt. Wij hopen dat ze dit heel snel hebben opgelost. Fijne dag verder! Groetjes, Anouk

Ablangzaam ,

Bug in CarPlay?

Hoi developers,

In de CarPlay stand met de app aan, wordt bij een melding de radio (FM) uitgeschakeld ipv onderdrukt en verdergaan. Dus als ik radio zit te luisteren en er komt een melding van de Flitsmeister app, dan stopt de radio na de melding gewoon en gaat alles op mute. Dat heb ik met andere apps, bijv Google maps app, niet.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, bedankt voor je bericht! Zou je eens kunnen proberen om de app te verwijderen en opnieuw te downloaden. Mocht het niet helpen, dan wil ik je verzoeken om te kijken naar ons FAQ. https://support.flitsmeister.nl/faq Groetjes, Selvi

App-privacy

De ontwikkelaar, Flitsmeister B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

EasyPark x Parkmobile
Reizen
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Navigatie
VakantieVeilingen - Dagje uit
Reizen
Check - Shared Mobility
Reizen
DirectLease TankService
Navigatie
Yellowbrick Parkeren
Reizen