Xpire iOS app fature

Xpire voorkomt ondoordachte berichten op Twitter, Facebook en Tumblr

Xpire belooft een paar ongemakkelijke momenten op Twitter, Facebook en Tumblr te voorkomen. Probeer je een bericht te plaatsen op een raar moment, dan moet je een waarschuwing wegklikken voor je verder mag.

Xpire iOS appDe iOS-app Xpire kan je wel eens uit penibele situaties redden op sociale media. Ieder bericht dat je via Xpire plaatst op Twitter, Facebook of Tumblr kan namelijk na verloop van tijd automatisch worden verwijderd, waardoor bijvoorbeeld die ene feestfoto maar een maand te bekijken is. De app is in een nieuwe update voorzien van een slim algoritme, dat probeert te waarschuwen als je iets doms probeert te plaatsen.

Xpire kijkt na de laatste app-update naar de laatste berichten die je hebt geplaatst op Twitter, Tumblr en Facebook, om een idee te krijgen van je gebruikelijke posts. Probeer je iets te delen wat je normaal nooit zou delen, of wil je op een ongebruikelijk tijdstip iets plaatsen? Dan verschijnt er een waarschuwing in beeld. Pas nadat je zegt zeker te zijn van je bericht, wordt hij op het betreffende netwerk gezet.

De nieuwe Xpire-update kan voorkomen dat je dronken een paar ondoordachte tweets of Facebook-berichten plaatst, maar daarvoor moet je wel eerst je sociale media-gebruik aanpassen. Je moet immers een bericht plaatsen vanuit de Xpire-app om al deze veiligheidsfuncties te gebruiken. De app kan je niet redden als je in een dronken of emotionele bui in de officiële apps van Twitter, Facebook of Tumblr zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2015, 14:52
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, tumblr, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.