Paper iCulture app

Teken-app Paper maakt alle extra functies gratis

Alle extra pencelen, kleuren en andere handige in-app aankopen in de teken-app Pencil zijn vanaf vandaag gratis. De makers richten zich voortaan op hardware om geld mee te verdienen.

Paper iCulture appDe gerenommeerde teken-app Paper is met de laatste app-update van verdienmodel veranderd: alle extra’s binnen de app worden nu gratis aangeboden. De extra kleuren, pencelen en andere hulpmiddelen werden tot vandaag als in-app aankopen verkocht.

De in-app aankopen in Paper zijn voortaan gratis, en de app is ook nog steeds kosteloos te donwloaden. Het lijkt er op dat de makers zich volledig richten op de verkoop van hardware om voortaan geld te verdienen. Paper heeft eerder nog de Pencil uitgebracht, een slimme iPad-stylus die ook in Nederland wordt verkocht. De Pencil verbindt draadloos met de Paper-app en laat je hierdoor met de achterkant gummen en lijnen van verschillende dikte tekenen.

Ook zonder Pencil is Paper echter een indrukwekkende app om te gebruiken. In Paper is bijna geen knop te vinden, wat betekent dat je de app alleen maar met veegbewegingen en andere slimmigheden bedient. Ondanks dat zul je echter amper verward worden door de slimme interface. De tekentools zijn op hun beurt ook krachtig: kies het penceel, en je krijgt een bijzonder waterverfeffect tijdens het schilderen te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2015, 15:16
Categorie Apps
Onderwerp paper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.