Obama in Alaska, geschoten met een iPhone.

Foto’s van het Witte Huis maak je met een iPhone

De fotograaf van het Witte Huis heeft zijn eigen jaaroverzicht gepost. Dit jaaroverzicht bestaat uit Instagram-foto's die gemaakt zijn met een iPhone. Zo zien we het Witte Huis in de sneeuw en Obama in Alaska.

De fotograaf van het Amerikaanse Witte Huis Pete Souza heeft zijn eigen jaaroverzicht gemaakt. Het gaat hier om mooie strakke foto’s van bijvoorbeeld het Witte Huis, de honden van Obama en de uitstapjes van de president van de Verenigde Staten. De foto’s zijn afkomstig van zijn Instagram-profiel en alle foto’s zijn gemaakt met een iPhone. De collectie geeft een mooie kijk in het leven in en rondom het Amerikaanse Witte Huis.

Het Witte Huis, gefotografeerd met een iPhone.

Van een mooie wintersetting tot Obama in Alaska

De foto’s van Pete Souza voldoen aan slechts enkele criteria. Zo zijn alle vierkante foto’s gemaakt met een iPhone, terwijl hij de horizontale en verticale foto’s met een DSLR-camera maakt. Bij een aantal foto’s maakt hij gebruik van fotobewerkingsapp Hipstamatic, maar het merendeel lijkt zonder toevoeging van filters geplaatst te zijn.

Witte Huis in de winter, bewerkt met Hipstamatic.

De foto’s zijn ook Tim Cook niet ontgaan, die ze op Twitter kenmerkte als stunning. Buiten het feit dat de foto’s met de iPhone gemaakt zijn, geeft het een kijk in het leven van de president van de Verenigde Staten. Vooral de honden Bo en Sunny komen vaak aan bod. Op de blogpost van de fotograaf op Medium vind je nog veel meer mooie shots van bijvoorbeeld de vluchten van Obama.

Obama in Alaska, geschoten met een iPhone.

Eerder deze week plaatste muzikant Robot Koch zijn nieuwste muziekvideo. Deze speelt zich onderwater af en werd helemaal geschoten met een iPhone 6s Plus. Apple-topman Phil Schiller greep het aan om erover te twitteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2015, 18:38
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen instagram, witte huis

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.