Dark Waves is een onderwater muziekvideo die geschoten is met een iPhone 6s Plus.

Deze duistere muziekvideo is onderwater gemaakt met een iPhone 6s Plus

Een duistere en mooie muziekvideo van muzikant Robot Koch is helemaal geschoten met een iPhone 6s Plus. Het meest interessante is dat deze video zich bijna helemaal in het water afspeelt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple zette eerder dit jaar al de camera van de iPhone 6 in het zonnetje met de campagne Shot on iPhone 6. Voor de iPhone 6s heeft Apple nog geen soortgelijke campagne gemaakt, om de kwaliteiten van de camera aan te prijzen. Muzikant Robot Koch helpt een handje en heeft zijn nieuwste videoclip helemaal geschoten met de iPhone 6s Plus. Het meest interessante aspect: de video speelt zich voor een groot deel onderwater af.

iPhone 6s Plus filmt in duistere golven

De muziekvideo ‘Dark Waves’ van Robot Koch is helemaal geschoten met de iPhone 6s Plus. Zoals de titel van het nummer al doet vermoeden, staat water hierin centraal. Het is daarom bijzonder dat de video onderwater geschoten is met Apple’s nieuwste smartphone. De iPhone 6s Plus is niet waterdicht, dus er is in de video gebruikgemaakt van een waterdichte case.

Het is onduidelijk van welke waterdichte hoes de maker van de video gebruikgemaakt heeft. Wil je zelf ook onderwater kunnen filmen? Wij hebben onlangs enkele waterproof cases onder de loep genomen. Let er wel op dat alles natuurlijk op eigen risico is. Toch geen vertrouwen in de hoesjes? Volgens geruchten zou de iPhone 7 waterdicht zijn, wat het de eerste iPhone maakt die wel tegen een plons water kan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2015, 10:14
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6s Plus, water, waterdicht
Device iPhone 6s Plus

Actuele iPhone 6s Plus deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.