WhatsApp storing

WhatsApp-update lost probleem met opslagruimte op

WhatsApp heeft het probleem met geheugenruimte opgelost, blijkt uit een update in de App Store.

WhatsApp storingGoed nieuws voor mensen die de afgelopen dagen last hadden van geheugengebrek op hun iPhone. Door een fout in WhatsApp raakte de opslagruimte van de iPhone razendsnel vol. Dat probleem lijkt nu opgelost. In de update die zojuist in de App Store is verschenen, meldt WhatsApp dat ze het probleem hebben opgelost. De fix staat alleen in de Engelstalige update-tekst.

Let op dat je versie 2.12.15 moet hebben. De update-omschrijving meldt ook het kunnen versturen van PDF’s naar vrienden, maar dat hadden we al in een eerder artikel gemeld. Ook meldt WhatsApp dat je nu een egale kleur kunt instellen als chat-achtergrond, dat je kunt inzoomen op video’s en dat je foto’s en video’s nu kunt delen vanuit andere apps, bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox en OneDrive.

Hieronder zie je de update-omschrijving:

WhatsApp update tekst

Tipgever: @cardservices, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2016, 19:31
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.