watchOS beta 7.6

Derde beta van watchOS 7.6 is nu te downloaden

Er komen weer verbeteringen aan voor de Apple Watch. Apple is bezig met het testen van de watchOS 7.6 beta en dat betekent naast de nodige bugfixes dat er ook weer nieuwe functies aankomen.

Het is weer tijd voor een nieuwe betaronde voor de Apple Watch. Apple is begonnen met het testen van watchOS 7.6. Zitten er ook deze keer weer nieuwe functies in? Het antwoord daarop is ja! In dit artikel praten we je bij.

Meest recente watchOS 7.6 Beta

watchOS 7.6 Beta 3

14 juni 2021 – Apple heeft de tweede beta van watchOS 7.6 uitgebracht met buildnummer 18U5542b.

In watchOS 7.6 voegt Apple de luchtkwaliteit in Nederland toe. Dat betekent dat je vanuit de Weer-app kan zien wat de luchtkwaliteit op jouw locatie is, zelfs als dit in Nederland is. Je kan nu ook de de complicatie voor de luchtkwaliteit instellen.

watchOS 7.6 beta downloaden

De beta van watchOS 7.6 is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers met het juiste betaprofiel. Heb je al een eerdere beta van watchOS geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen. We verwachten dat de beta binnenkort ook voor publieke testers beschikbaar komt.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

watchOS beta 7.6

Over watchOS 7.6
Omdat het hier alweer om de zesde update gaat, verwachten we dat er vooral kleine tweaks in zitten. In Nederland is in ieder geval de meting voor luchtkwaliteit actief, maar echt grote nieuwe functies verwachten we niet. Wel zal Apple enkele bugs en problemen van eerdere versies oplossen. Mochten er nog meer functies toegevoegd worden, dan werken we dit artikel weer bij.

Tijdlijn watchOS 7.6 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 7.6-beta’s. We verwachten watchOS 7.6 in het voorjaar van 2021.

  • watchOS 7.6 beta 3: 14 juni 2021 (verschenen, buildnummer 18U5542b)
  • watchOS 7.6 beta 2: 2 juni 2021 (verschenen, buildnummer 18U5533b)
  • watchOS 7.6 beta 1: 19 mei 2021 (verschenen, buildnummer 18U5523d)
  • watchOS 7.6 final: juni/juli 2021 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een watchOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Bij watchOS kun je bovendien niet downgraden.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 14 juni, 19:30: De derde beta is beschikbaar.
  • 2021 - 02 juni, 19:20: De tweede beta is er.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2021, 19:30
Categorie iDevices
Onderwerpen watchOS 7, watchOS-beta
Device Apple Watch
Software watchOS 7

watchOS 7

watchOS 7 is de grote software-update voor de Apple Watch, die in het najaar van 2020 verscheen. De update bevat de langverwachte slaapfuncties, nieuwe en verbeterde wijzerplaten, een handenwasfunctie en nog veel meer. Lees hier meer over de update en een overzicht van alle watchOS 7-functies.

watchOS 7
2 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.