Beta 1 watchOS 2.2.1 voor Apple Watch met bugfixes verschenen

watchOS 2.2 is nog maar net uit, maar Apple heeft nu alweer een aanvullende update in het verschiet. Vandaag is beta 1 van watchOS 2.2.1 verschenen en te downloaden voor ontwikkelaars.

Berichten sturen op je Apple Watch.
Apple heeft bij watchOS 2.2 toch nog een paar kleine bugs ontdekt en daarom heeft Apple de eerste beta van watchOS 2.2.1 voor ontwikkelaars vrijgegeven. In watchOS 2.2.1 worden enkele bugs aangepakt die in de vorige versie nog aanwezig waren.

Oplossingen voor bugs in watchOS 2.2.1 beta 1

De Apple Watch moet vanaf watchOS 2.2.1 weer een stukje beter draaien, want Applel lost in deze versie enkele bugs op. watchOS 2.2.1 is nog maar net verschenen, waardoor nog niet bekend is welke bugs er met deze versie precies opgelost worden. Zodra er meer bekend is, updaten we dit bericht. Ook houden we eventuele nieuwe functies en andere veranderingen in de gaten.

In watchOS 2.2 werd de Kaarten-app onder handen genomen met onder andere de nieuwe Dichtbij-functie. Hierdoor kun je nuttige locaties in de buurt ontdekken, zoals restaurants, tankstations en parkeergarages.

Bekijk ook

Apple brengt watchOS 2.2 voor Apple Watch met verbeterde Kaarten-app uit

Apple heeft watchOS 2.2 voor de Apple Watch vrijgegeven. Dankzij deze update is de Kaarten-app verbeterd en kun je meerdere Apple Watches koppelen aan één iPhone. Ook zijn er bugs en problemen opgelost.

watchOS 2.2.1 beta 1 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de eerste beta van watchOS 2.2.1 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.