Berichten sturen op je Apple Watch.

Beta 1 watchOS 2.2.1 voor Apple Watch met bugfixes verschenen

watchOS 2.2 is nog maar net uit, maar Apple heeft nu alweer een aanvullende update in het verschiet. Vandaag is beta 1 van watchOS 2.2.1 verschenen en te downloaden voor ontwikkelaars.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Berichten sturen op je Apple Watch.
Apple heeft bij watchOS 2.2 toch nog een paar kleine bugs ontdekt en daarom heeft Apple de eerste beta van watchOS 2.2.1 voor ontwikkelaars vrijgegeven. In watchOS 2.2.1 worden enkele bugs aangepakt die in de vorige versie nog aanwezig waren.

Oplossingen voor bugs in watchOS 2.2.1 beta 1

De Apple Watch moet vanaf watchOS 2.2.1 weer een stukje beter draaien, want Applel lost in deze versie enkele bugs op. watchOS 2.2.1 is nog maar net verschenen, waardoor nog niet bekend is welke bugs er met deze versie precies opgelost worden. Zodra er meer bekend is, updaten we dit bericht. Ook houden we eventuele nieuwe functies en andere veranderingen in de gaten.

In watchOS 2.2 werd de Kaarten-app onder handen genomen met onder andere de nieuwe Dichtbij-functie. Hierdoor kun je nuttige locaties in de buurt ontdekken, zoals restaurants, tankstations en parkeergarages.

watchOS 2.2.1 beta 1 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de eerste beta van watchOS 2.2.1 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2016, 20:54
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.