Streets 3 voor de iPhone, iPad en Apple Watch.

Met Streets 3 bekijk je Google Street View op de Apple Watch

Streets 3 brengt Street View niet alleen naar de iPad en iPhone, maar ook naar de Apple Watch. Zo bekijk je panorama's uit Google's Street View rechtstreeks vanaf je pols. Ook heeft de app handige iOS 9-functies.

Streets 3 voor de iPhone, iPad en Apple Watch.
Dankzij Google Street View kun je zien hoe een straat eruit ziet, zonder dat je er zelf aanwezig hoeft te zijn. Dit is bijvoorbeeld reuze handig als je ergens naartoe moet waar je het niet kent, zodat je van tevoren weet hoe de locatie eruit ziet. De nieuwe app Streets 3 kan nu ook materiaal uit Google Street View op je Apple Watch zetten, zodat je vanaf je pols kan zien hoe een omgeving eruit ziet.

Street View met koppeling naar Kaarten

Streets 3 is een onafhankelijke app voor de iPhone, iPad en Apple Watch die verschillende functies van Google’s Street View ingebouwd heeft. Zo kun je vrij zoeken naar locaties, een speld op de kaart plaatsen en de Street View-weergave openen. Tijdens Street View in Streets 3 kun je om je heen kijken, net als dat dat in de gewone Street View-app kan. Streets 3 werkt ook samen met Apple’s Kaarten, doordat je een locatie uit Streets 3 makkelijk door kunt sturen naar Apple’s eigen kaartendienst.

Streets 3 met een kaart op de iPhone. Streets 3 met Street View op de iPhone.

Het meest unieke van Streets 3 is echter de ondersteuning voor de Apple Watch. Dankzij de Apple Watch-app kun je in Streets 3 naar 360-graden panorama’s uit Street View bekijken, zodat je er niet per se je iPhone bij hoeft te pakken. Je kunt in de Apple Watch-app niet real time door de straten lopen, maar bewaart alleen stilstaande panorama’s uit Street View. In de Apple Watch-app zie je je favoriete locaties, maar ook je recente zoekopdrachten.

Streets 3 op de Apple Watch met het hoofdmenu. Streets 3 op de Apple Watch met een panorama.

Streets 3 is ook beschikbaar voor de iPad en is geoptimaliseerd voor iOS 9. Dat wil zeggen dat je volop gebruik kunt maken van Split View en Slide Over, zodat je Streets 3 kunt gebruiken naast andere apps. Ook ondersteunt de app Handoff, zodat je makkelijker kunt wisselen tussen je iPhone en iPad. De app werkt zelfs met Siri, zodat je dankzij de stembediening herinneringen met een link naar bepaalde panorama’s kunt creëren. Om de lancering te vieren is Streets 3 vandaag tegen een korting van 50% te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2016, 18:38
Categorie Apps
Onderwerpen kaarten, street view

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.