Apple Watch Sport met blauw en rood.

Apple brengt watchOS 2.2 voor Apple Watch met verbeterde Kaarten-app uit

Apple heeft watchOS 2.2 voor de Apple Watch vrijgegeven. Dankzij deze update is de Kaarten-app verbeterd en kun je meerdere Apple Watches koppelen aan één iPhone. Ook zijn er bugs en problemen opgelost.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch Sport met blauw en rood.
Apple heeft watchOS 2.2 voor de Apple Watch beschikbaar gesteld. Deze update was al een tijd als beta-versie beschikbaar, maar is nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden. Heb jij een Apple Watch, dan download je de update via de Watch-app op je iPhone. Wel is iOS 9.3 nodig voor watchOS 2.2.

Betere Kaarten-app in watchOS 2.2

De Apple Watch is dankzij watchOS 2.2 weer een stukje beter geworden. Het gaat vooral om de Kaarten-app op de Apple Watch. Nieuw in deze app is de Dichtbij-functie, waardoor je interessante locaties in jouw omgeving kunt zien. Denk aan restaurants, musea en andere nuttige plekken. Daarnaast is ook de Snelle blik van de Kaarten-app onder handen genomen. In plaats van een kaartje met je huidige locatie, vind je in de Snelle blik vier knoppen om direct te navigeren naar je werk, huis te zoeken of locaties in de buurt te bekijken.

Met watchOS 2.2 kun je ook meerdere Apple Watches koppelen aan één iPhone. Hiervoor is wel iOS 9.3 nodig, de update die ook vandaag verschenen is. Naast deze nieuwe functies zijn er ook problemen en bugs opgelost met watchOS 2.2. Zodra de exacte releasenotes beschikbaar zijn, updaten we dit bericht.

watchOS 2.2 downloaden en installeren

Je downloadt watchOS 2.2 vanuit de Watch-app op je iPhone. Volg onderstaande stappen om de update te downloaden:

  1. Open de Watch-app op je iPhone waar de Apple Watch aan gekoppeld is.
  2. Kies voor Algemeen > Software-update.
  3. Er wordt nu gezocht naar de nieuwste versie.
  4. Tik op download en installeer. Om de update af te ronden, moet de Apple Watch aan de stroom gekoppeld zijn en een opgeladen batterij van minimaal 50% hebben.

Alle aankondigingen nog eens nalezen? Lees onze samenvatting van 21 maart in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2016, 22:28
Categorie iDevices
Onderwerpen 21 maart, apple watch, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.