Apple TV met tvOS.

Eerste beta van tvOS 9.2.1 voor Apple TV met bugfixes verschenen

De eerste beta van tvOS 9.2.1 voor de Apple TV is zojuist verschenen. Ontwikkelaars met een vierde generatie Apple TV kunnen deze nieuwste versie nu binnenhalen. tvOS 9.2.1 lost een aantal problemen en bugs op.

Als je een vierde generatie Apple TV hebt, dan kun je rekenen op een nieuwe versie van tvOS die enkele bugs oplost. Ontwikkelaars kunnen nu namelijk de eerste beta van tvOS 9.2.1 downloaden, de update die het systeem moet verbeteren en problemen oplost.

Apple TV met tvOS.

tvOS 9.2.1 met bug fixes

Apple brengt geregeld bugfix-updates uit voor iOS en OS X, maar deze keer is het ook de beurt aan de Apple TV. tvOS 9.2.1 moet enkele problemen oplossen met het besturingssysteem van de vierde generatie Apple TV, maar het is op moment van schrijven nog niet bekend welke problemen er allemaal opgelost zouden moeten zijn. Zodra er meer bekend is over de verholpen problemen en opgeloste bugs, updaten we dit bericht. Zodra er nieuwe functies of veranderingen ontdekt worden, lees je dat ook hier.

De oorspronkelijke tvOS 9.2-update bracht de mogelijkheid om apps in mappen te plaatsen, een draadloos toetsenbord te gebruiken en foto’s te bekijken via iCloud-fotobibliotheek.

tvOS 9.2.1 beta 1 downloaden

De eerste beta van tvOS 9.2.1 download je rechtstreeks via de vierde generatie Apple TV als je al een geregistreerde ontwikkelaar bent. Als eindgebruiker zul je dus nog even moet wachten op de publieke versie. Deze wordt binnenkort verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2016, 20:05
Categorie iOS
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.