Visitekaarthouder: iPad-dock kost nog geen dollar

Bij de kantoorhandel kun je goedkope houders voor je iPad vinden. De Amerikaanse kantoorsuper Office Depot heeft bijvoorbeeld visitekaarthouders van 69 dollarcent.

ipad houderZelf heb ik de iPad-dock van Apple gekocht, maar ik had veel goedkoper uit kunnen zijn. Een bezoekje aan de kantoorboekhandel had een veel goedkopere oplossing kunnen opleveren: een visitekaartjeshouder. Bij Office Depot, vergelijkbaar met Office Centre in Nederland. Daar zijn houders voor visitekaartjes te krijgen die maar 69 dollarcent kosten en prima geschikt zijn als voetje voor je iPad. Op Flickr is een fotoset te vinden, waar de visitekaarthouder in actie is te zien.

Plexiglas folderrekjes en kookboekhouders zijn ook geschikt als bureauhouder voor je iPad. Enig nadeel: deze oplossingen laden je iPad niet op en synchroniseren ook niet met de desktop. Helaas zijn de kantoorsupers niet op elke straathoek te vinden en niet voor iedereen toegankelijk, dus als iemand een geschikte houder voor de iPad bij Blokker of een andere gangbare winkel heeft gevonden: zijn we erg benieuwd.

Meer info: Office Depot
Via: More Than Tweets

ipad houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2010, 23:57
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.