Video van iPhone OS 4.0 multitasking op de iPhone 3G (jailbreak)

In een vandaag verschenen Youtube-video is Apple's implementatie van multitasking in iPhone OS 4.0 op een iPhone 3G te zien. Eerder kondigde Apple aan multitasking niet beschikbaar te stellen voor dit (oudere) model.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

In een Youtube-video die vandaag is geplaatst door @DarkMalloc is te zien dat er op een gejailbreakte iPhone 3G ook gebruik gemaakt kan worden van Apple’s multitasking in iPhone OS 4.0 beta 1. Vrijdag kon je bij ons al lezen dat Will Strafach van het Chronic Dev Team had ontdekt dat multitasking op de iPhone 3G en 2e generatie iPod touch door middel van het aanpassen van een plist-bestand in te schakelen was.

De jailbreak van iPhone OS 4.0 beta 1 die in beeld te zien is, is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van DarkMalloc, lilstevie en @iH8sn0w. De jonge ontwikkelaar DarkMalloc (verantwoordelijk voor Tweetast) meldt in de video dat de multitask-functie prima blijkt te werken op zijn iPhone 3G en doet een pleidooi in de richting van Apple om deze functie ook voor de iPhone 3G in te schakelen. Apple’s implementatie van multitasking is uniek in de zin dat je snel kunt switchen tussen applicaties die opslaan waar ze zijn gebleven en daar vervolgens ook weer verder kunnen gaan, zonder dat de applicatie ook daadwerkelijk op de achtergrond blijft draaien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2010, 22:19
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ih8sn0w, iPhone 3G, iphone os 4, ipod touch, jailbreak, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.