Vimeo toont video’s van je vrienden op Facebook en Twitter

De Vimeo-app toont voortaan video's die op Facebook en Twitter gedeeld worden en heeft veegbewegingen voor snelle acties gekregen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

VimeoDe officiële Vimeo-app voor iPhone en iPad is vernieuwd. De app heeft een interessante nieuwe functie gekregen als je graag op de hoogte wilt blijven van de video’s van je vrienden. Vimeo toont je voortaan welke Vimeo-video’s je vrienden op Facebook en Twitter gedeeld hebben. Ook kun je via AirDrop video’s eenvoudiger delen en kun je met nieuwe veegbewegingen video’s eenvoudiger als favoriet markeren of voor later bewaren.

De Vimeo-app heeft een aparte feed ‘Incoming’ gekregen voor alle Vimeo-video’s die via Facebook en Twitter door vrienden en pagina’s worden gedeeld. Voor de integratie met Facebook en Twitter geef je eenmalig toestemming aan de app en daarna verschijnen nieuwe video’s hier automatisch waarna je ze kunt afspelen of bijvoorbeeld voor later kunt bewaren. Ook kan je in de app voortaan met veegbewegingen, gesticulation genoemd door Vimeo, sneller acties op video’s uitvoeren. De uitwerking hiervan vergt misschien wat oefening: de thumbnail naar voor zo’n éénderde naar rechts vegen laat je een video delen, voor de helft markeer je een video als favoriet en met een driekwartveeg geef je aan dat je de video later wilt bekijken. Ten slotte kun je naar links vegen om de video op je apparaat te downloaden.

Incoming-feed toont video's van Facebook en Twitter in VimeoDeel Vimeo-video's via AirDrop

Ook nieuw is de mogelijkheid om via AirDrop video’s met andere iOS-gebruikers te delen. AirDrop maakt gebruik van Wi-Fi en Bluetooth en werkt alleen op iPhone 5 en hoger, 4e generatie iPad, iPad mini (en hoger) en iPod touch 5e generatie en hoger. Ten slotte zijn er nog wat bugs verholpen en zou het afspelen en zoeken sneller moeten werken.

Downloaden: Vimeo (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:25
Onderwerpen facebook, twitter, video, vimeo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.