Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Video Conferencing Dock: maak van je iPad een videotelefoon

De Bluetooth Video Conferencing dock maakt van je iPad een videotelefoon, zodat je met een traditionele telefoonhoorn kunt bellen. Je moet wel een app met belondersteuning gebruiken.

Viceo Conferencing DockEen hoop accessoires maken van je iPhone een ouderwetse bureautelefoon, maar er zijn maar weinig manieren om hetzelfde met je iPad te doen. De Bluetooth Video Conferencing Dock doet dit wel: door je iPad in deze telefoon te plaatsen en hem via Bluetooth te koppelen, kun je de telefoonhoorn gebruiken tijdens een videogesprek. Laat je de hoorn liggen, dan hoor je het gesprek via een ingebouwde speaker.


Hoewel je Bluetooth moet gebruiken om je iPad aan te sluiten op de telefoon, bevat het accessoire wel een 30-pin-connector. Hierdoor kun je de iPad opladen terwijl hij in de houder zit.

De Bluetooth Video Conferencing Dock lijkt handig, maar is wellicht niet voor iedereen interessant. Je kunt de iPad immers niet gebruiken om iemand op traditionele wijze te bellen. Wil je dat toch doen, dan kun je Skype installeren en in deze app tegoed kopen om andere telefoonnummers te bellen. Je kunt de telefoon natuurlijk ook gebruiken voor videogesprekken via Skype of FaceTime.

Je kunt de Bluetooth Video Conferencing dock kopen voor $172,95 op Allputer. Daar wordt ook nog 35 dollar een verzendkosten bovenop gerekend.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.